...pisalo je da ce se preseliti na brzi srever u roku 24 sata :-/
uglavnom stranica dotsis.com ne radi...
dali netko zna vise o tome??
Printable View
...pisalo je da ce se preseliti na brzi srever u roku 24 sata :-/
uglavnom stranica dotsis.com ne radi...
dali netko zna vise o tome??
ma oni su svako malo down. ništa novo. brzo će ti se oni probudit.
To ti nije prava adresa...
http://dotsis.nokiagate.com/vb/index.php?
evo vako neka me neko ispravi ako san falija ali skida san aplikacije sa dotsis-a za prijetelja onima nokiu 6630 i svaka druga aplikacije ili tema ili igra je zarazena(virus) isprva nismo isli zatim ali kasnije smo skuzili da smo mobitel napunili virusima! dotsis je sranje
Ja skidam sa dotsisa gotovo svaki dan nešto i do sad sam jedino jedanput naletio na virus koji mi je stvaro probleme.= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Inače DOTSIS je jedna od najboljih str. tu nema dileme!!!!!:spin: :spin: :king:
Totalno nisi u pravu i nemaš pojma o čemu govoriš jer oni koji se brinu o DotSIS-u su profesionalci i može samo slučajno da se provuče MOŽDA koji virus jer dečki redovno kontroliraju programe koji se uploadaju na njihov sight.= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Mogu to reći jer se svakodnevno koristim njime i nikada nisam imao problema!!
Dotsis koristim jako dugo i nikad nikakav problem! Jedan veliki :thumbup: za Dotsis!
dotsis mi je definitivno najbolja stranica za s60
nikad nisam imao problema s njime
Evo ja već oko godinu dana skidam sa dotsisa, i mogu reći da još nisam imao susreta sa virusima, i ne znam što kako bi mi mob reagirao da skužim da je virus, ali kad skidam pazim da likovi koji su postavili neki file imaju popriličan broj postova tako da sam siguran da ne šire potencijalne opasnosti!
evo to je kako sam jednom prilikom napisao kao da sam u slastičarni - momentalno imam u pričuvi jednu 6630 i super su programčići a DotSis je u tom pogledu zakon i nikada nisam imao problema i nadam se neću (osim mog lošeg engleskog u pismu)
A dobro što se tiče engleskog, tu nisi sam!;D ;D ;D :thumbup:
vec nekoliko dana nema DOTSIS-a ,mozda su ga ukinuli
Ne znam ja koji ti DotSIS gledaš ;D ali radi sve super baš ovih dana (bar navečer).= Citat =:
Izvorno postao Nomofylax
Ja se isto jučer nisam uspio spojit na dotsis cijeli dan= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Pa to vam je na dotsisu normalno zbog prenatrpanosti servera!
Evo, upravo sam bio na dotsisu, sve štima. I nikada nisam imao problema sa virusima u aplikacijama...
Dotsis stranica se prodaje ko ponudi više njegova je!!!!!!!:three:
http://dotsis.nokiagate.com/vb/
Da, nemrem bolivit...