-
V3 & Mobile Phone Tools
Dakle, imam problema sa spajanjem V3 sa Mobile Phone Toolsom...prije je spajanje prolazilo u redu, ali sada se iz čistog mira javio problem...odnosno, kada želim ući Mobile Explorer u Toolsima, program mi ne prepoznaje mob...isto tako, ne mogu preko Image Toolsa prebaciti sliku na mob...
Pokušao sam sa rekonfiguracijom moba, i kod instalacije mi prepozna mob, ali u Toolsima neće...također mob mi se puni dok je spojen s kabelom na komp, što znači da neka komunikacija između računala i moba postoji...
Mobitel je kupljen u T-Mobile-u, a mini USB kabel koji koristim je od Sony MP3 playera, no do sad je radilo normalno s njim...help!!!
-
Pa zna taj program ponekad da poblesavi zato ga ni ne koristim...Probaj da ga obrises kao i drajvere ( mozes lako sa ovim ),i zatim ih oboje ponovo instaliraj.
-
Vidi u settingsima od MPT, ima negdje opcija "exclusive use" za MotorolaModem. To uključi, tako da MPT ima exclusive use. I onda bi trebalo raditi.
-
OK, hvala dečki! Budem probao, pa se javim ak nebu kaj valjalo :thumbup:
-
Uključio sam Exclusive Use, ali i dalje ne radi...jel možda stvar u kabelu, odnosno da li da uzmem Motorolin original USB kabel umjesto ovog od HP digitalca, makar su isti?
P.S. uspio sam ga spojiti prek BT-a, tak da mi kabel trenutno ne treba i neda mi se s tim zezati...
-
kabel nije sigurno.
1. jel si dobro poslao drivere?
2. jel ti se uopće isplati taj program koristiti? (svaka čast onima koji ga koriste :thumbup:
3. Rješenje samo po sebi zvano MotoKit, za koje vjerujem da će se svi ovdje na forumu složiti, uključujući i moderatori... :D:):)