zanima dali bi mogao uzet sada mobitel po nekoj akciji, ako kad sam potpisao na VIP tarfu = u 9mjesecu nisam nista uzimao od uredjaja???
da mozda produzim sada pretplatu na 2 god, pa uzmem mob koji zelim? jel moguce?
:king:
Printable View
zanima dali bi mogao uzet sada mobitel po nekoj akciji, ako kad sam potpisao na VIP tarfu = u 9mjesecu nisam nista uzimao od uredjaja???
da mozda produzim sada pretplatu na 2 god, pa uzmem mob koji zelim? jel moguce?
:king:
Ako nisi uzeo pretpalu na 12 ili 24 mjeseca, sada bi mogao to najnormalnije produziti za godinu, dvije i uzeti mob. Ako jesi uzeo pretplau na godinu ili dve,
nisam siguran da li sad mozes uzeti mob.
uzeo sam na jednu godinu pretplatu...
Mozes produzivat pretplatu koliko hoces i kad hoces. Vidim da si na vipu kao i ja. Ja sam produzivao 2 puta, tako da ti se mjeseci samo zbrajaju.Dakle ako si jos obavezan bit na vipu 3 mj. i sad opet produzis na 12 onda si obavezan bit 15 mj. na pretplati
ma to ok, znam to s pretplatom. no moje pitanje je dali se mogu mobiteli iz akcije uzimat-> ovi bolji, tipa d600 i ostali...?
E zaboravil sam ti to napisat. Ja sam i produzio ugovor opet radi mobitela. Znaci ak zemes novi mobitel sam ces produzit pretplatu. Tj. ak zemes d600 produzis pretplatu za 24 mjeseca i dobis ga a 2091 kn umjesto za 3290 kn.
to mozes bez beda.