Zanima me kako bi 2 studenta najjfetinije došla iz Zagreba do Australije? Gdje kupovati avio karte?
Printable View
Zanima me kako bi 2 studenta najjfetinije došla iz Zagreba do Australije? Gdje kupovati avio karte?
Kako low cost kompanije ne lete van Europe, sumnjam da ima jeftinije od ovog
http://www.sta-zagreb.com/letalske_karte.php?drzava=AU
STA je definitivno najbolja agencija za studoše...
BRODOM pa polako ;D
Ti bi stjuardesu i još jeftino proći e nemože tako ;D
Avionom nema povoljnije ispod 5.000,00kuna
Šuti i plivaj. ;D
- Mislim da je jedini logičan put - avionom. Sad je samo umjeće naći dobar i povoljan čarter. Ne znam kako bi izgledalo putovanje brodom. Koliko bi uopće trajalo? Mjesec dana?
probaj autostopom
Jesi se mozda raspitao da li bi uopce vizu dobio? Cuo sam da su jako rigorozni pri davanju!
Karte su mnogo skupe.... ja dvije platio povratne karte Toronto-Bec-Zagreb 13296,25 kuna... a bilo bi fora ici brodom do australije
Bilo bi fora brodom, da, ali to traje... 100 gladnih godina puta. A na tom putu moraš i trošit lovu (a na brodu ništa nije jeftino). Tako da dotična dva studenta, osim ako su česti gosti VIP sekcije Pashe ili Ludnice, ne bi baš mogli brodom.
A letjelica isto košta, kao što je P4E spomenuo.
A da studoši, za početak, odaberu neko drugo izletište? A Kenguriju da posjete kad krenu radit, kad budu imali kakav-takav poslić (član Uprave ili tako nešt, tek toliko).
Također, nadam se da istima (studentima, ne članovima Uprave) ne pada na pamet ići na divljaka u AU tražit posao na crno i tako se (probat) nastanit, jer tamo nije baš med & mlijeko kako neki prikazuju. S tim da Dingači fino grickaju (ne mislim na butelje vina), skoro kao neke od najopasnijih otrovnica koje hodaju (gmižu) kuglom. A ni oni (Dingači i zmije) nisu najčešći (i najgori) scennario (i opet ne mislim samo na članove Uprave).
Da, i ja sam prvo naletio na STA, pa nisam htio na prvu loptu riješavati stvari, barem dok se ne raspitam. Inače, tih cca 5k kn, je skupa sa aerodromskim pristojbama, oko 7000-74000 kn, ovisno o tome otkuda se kreće.
Imam priliku posjetiti Australiju, bez brige oko smještaja i plaćanja istog. Za vize znam da su rigorozni, to sam već sve provjerio i to ću vjerojatno ići slijedeći tjedan riješavati kada stigne garantno pismo.
@bd, eto, sjedim ja u Upravnom odboru, ali para baš i nemam previš :P
sta si upozno neku australku preko chata?:)
Zgodan sam ja, ne treba meni chat za te stvari :)
svaka ti australka dala a ako se imaš priliku tam se ugnjezdit evo tebe s novim nickom
gog N91 jer blizu je Japan;D
Kada vec putujes bolje Brazil, nego Australija;D;D
Taj put ti se svodi na triatlon... Ništa lakše..
Sjedneš na bicikl pa lagano preko Europe i Azije, a onda iz Azije preplivaš od Australije, i onda trčeći do Sidneja (ili do kud trebaš)... ;) :) :D
Mogao si onda na slijedeće okupljanje forumaša pozvat i Sopekicu. ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
Ima Dosta Jeftinih PutniČkih Agencija, Tipa One Last Minute.