Evo samo okvirne cijene koje mogu varirati gore ili dolje (vjerovatno gore;))cca. 10kn:
a) 64/64 kb/s - 140kn
b) 128/64 kb/s - 225kn
c) 256/64 kb/s - 349kn
d) 512/128 kb/s - 650kn
Printable View
Evo samo okvirne cijene koje mogu varirati gore ili dolje (vjerovatno gore;))cca. 10kn:
a) 64/64 kb/s - 140kn
b) 128/64 kb/s - 225kn
c) 256/64 kb/s - 349kn
d) 512/128 kb/s - 650kn
E da, radi se o Flat Rate-u. Znaci neograniceno skidanje podataka :jump:
Dakle ako radi onako kako piše, brzo i pouzdano, onda je varijanta pod a) prilično interesantna. Naravno ko nije zakačen bar 30-40 sati mjesečno ne treba ni razmišljati o ovome.
Ako nije nakačit' će se sigurno...
Da mi netko dođe i ponudi flat za 140 kuna i pri 32 kb/s (doma) zamro bih od sreće!!!
I ja bih ;), bilo kakav flat rate je dobar...naravno po prihvatljivoj cijeni a DCM ima prihvatljivu cijenu jer 150 kn stvarno nije mnogo
jel to bez pdv-a?
ne znam :), ma svejedno 22% nije puno na npr. tih 140 kuna ali na recimo 650 je dosta...
preskupo
PA cuj, kako si to zakljucio? DA li je to u usporedbi s cijenama u Kanadi ili?
ma nikakva usporedba; pa pogledaj 512/128 kb/s - 650kn
sta to nije previse za tu brzinu
dosta je ali ja ne gledam te vece brzine...za mene je 128/64 ili 256/64 sasvim dovoljno i to mi nije puno novca dati jer mjesecno dam oko 250-300 kuna samo za net
ok, a jel toga ima vec kod nas tj. jel ima u praksi kod nas da je netko isprobao i da lijepo radi ;=)
i jel ima ko linkove na sajtove od firmi koje pruzaju takve usluge?
da, usluga je pustena u promet samo u Osijeku (za sada), bit ce dostupna u ZGB uskoro a kod mene u Vinkovcima valjda do kraja godine.
Kablovski internet u Hrvatskoj za sada jedino pruza DCM, a njihova stranica je www.dcm.hr na kojoj neces naci nista korisno jer ju nisu jako dugo obnavljali :(.
bas me zanima da li ce te garantirane brzine biti takove
ili ce zakupiti par megabita te rasprodati 5 puta vise bandwitha :)
:) imam gadan filing da to nebu bas onako kako bi mi zeljeli ..
---------------------------
http://www.THE-MATCH.net
i ja :D
Cijene su bez PDV-a,urachunajte jos 22% :(
Internet je u testnoj fazi,rade se zadnje provjere u sigetu u glavnoj centrali.Do kraja 2003. , znachi pochetkom 2004. ce internet bit dostupan nama u ZG...i da flat rate je 100% znaci bez ikakvih ogranicenja.
najbolje bi bilo da nam se javi netko ko je probao kako to radi :angel:
vid na cem sam ja od prvog :D 44.95 CAD = 220.41682 kn moro sam vam se pofalit ;D
http://ca.geocities.com/emil_becic/f...ternet.JPG.txt
@joker...
Malo je takvih....
Znas nekog iz Osijeka:D?