Evo najnoviji firmware za z520i (R3F015) pa ako netko ima kabel neka si ga updatea i nek javi što se promijenilo
;)
http://www.sonyericsson.com/download..._2.2.13.7b.exe
Printable View
Evo najnoviji firmware za z520i (R3F015) pa ako netko ima kabel neka si ga updatea i nek javi što se promijenilo
;)
http://www.sonyericsson.com/download..._2.2.13.7b.exe
Dal se to moze updateat preko obicnog usb kabla koji dolazi uz skuplje modele? Tocnije w550?
Važno je da je kabel DCU-60= Citat =:
Izvorno postao refugee
Taj kabel podržava http://img137.imageshack.us/img137/6...53040000lc.jpg
M600i
P990i
W810i
W900i
W550i
Z520i
W800i
K750i
Ok, mislim da sam to dobio uz w550.
Nego, koja je to fora sa c gumbom o kojoj pricaju. Navodno nece uhvatit od prve, ili tako nesto?
Kada? kad se updatea? Nemam pojma meni radi savršeno (nisam updateo nemam kablj)= Citat =:
Izvorno postao refugee
Evo lik je napisao što se poboljša:
new firmware for Z520 at SEUS - R3F015, camera sw version 2.6. Some changes i found in about 10 minutes (had R3C035 before): phone will not restart anymore after i plug in USB cable, removed some useless info from phone status menu, free memory before update 8941kb, after update 8256. "Better" picture on both displays (or is it me?). I had two clocks at small display with lights on after update, reselected theme and everything is fine now
Ok, probat cu.
Treba skinut prvo program za upgrade.
Poprilično je "težak" ;) Aj sretno ;) I javi obavezno! ;D I nemoj skurit šta ;) Ma to je sve sigurno da će proć ok...= Citat =:
Izvorno postao refugee
neznam pa nedobiva se baš previša ,mislim da je riskantno to fleshat ko nezna,nemam kabal mada nisam siguran dali može preko irda ili blututhom to imam,vjerovatno može.
Zadovoljan sa onim što je unutra i što se dobije za taj novac u tele2.
iznenadio sam se kad sam u rijeci u handy shopu ga vidio za 1800 kuna prije tjedan dana,preskupo.
Ne ide to preko irda ili bt jer bi malo ometanje skurilo mob. Sve u svemu novi FW popravi dosta stvari šta bi ti? ;) I lik vjerojatno nije sve napisao jer ko zna što je još poboljšano a da on nije skužio... Nije riskantno flashat s oficijalnim flashom pogotovo od tvrtke sonyericsson= Citat =:
Izvorno postao Aaron
Nije li R3F015 najnoviji?:)= Citat =:
Izvorno postao Compov
pozdrav
Amaro
A što sam ja ne razumljivo napisao iznad? Da je taj je najnoviji i napisao sam u zagradi!= Citat =:
Izvorno postao Amaro
= Citat =:
Izvorno postao Compov
sorry malo sam skeptik ali vjerovatno je to što kažeš istina vidio sam na motoroli kako se to radi i koliko je grešaka prijavilo prilikom flasha,istina je da su motorolu v525 i ubacivali flasf od v600 i na kraju uništili mobove .
Znam da ovaj flash je org za z520i i mislim da ću sa usb kabelom napravit jer sam na drugim forumima vidio da daje ustvari dosta novina.
Pozdrav
Vidiš mene zanima to i molio bih te da to prekopiraš ovdje da vidim ;) a i drugi da vide= Citat =:
Izvorno postao Aaron
New Features: New firmware may include new features. The firmware may have new utilities, games, and tools.
Accessory Support: Accessories may be released after the phone has been released. Some accessories require that the phone has specific support for them. The new firmware may have drivers for those accessories. These accessories include cameras and other tools that may plug into the phone.
Enhanced Features: Many times, the features of the phone are improved. RF signal may be increased. Bluetooth quality and range may be increased. The phone's speed may be increased. Certain functions may work better and be enhanced.
Reduced Bugs: Firmware updates tend to have a few bug fixes of problems that were overlooked in the previous versions of the phone.
Restore to OEM: Remove network provider's operator logos, etc...
More Value: Increase the resale value of your phone by 300%!
evo novosti sorry što kasnim .
Izvini, jesi li ti ovo ozbiljan??!:spin:= Citat =:
Izvorno postao Aaron
Najvise mi se svidja zadnja stavka!;D
Da, ovo zadnje je nevjerojatna glupost. Ja sam pokušavao neki dan sa istim kabelom, koji sam dobio uz uređaj updateat FW na svojem D750i sa SE-ovih stranica, ali ništa. Kod dijela kad se drži tipka "c" i paljenja moba spojenog na USB, ništa se više ne događa...
moras imati USB Drivere
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...17813&esi=true
= Citat =:
Izvorno postao Aaron
Vidio sam to negdje, ma to je općenito za mobitele ne konkretno za z520i, A zadnja stavka je baš, baš smiješna ;)
Jel mi mogu to updateat na servisu i vrijedi li garancija za to? Nemam ni kabel, a i ako sta nece valjat bar imas koga okrivit!
Vrijedi garancija. Ja sam tako isao nekoliko puta.
Cak i ako nemas garanciju mogu ti update-ati, ali ce ti onda naplatiti. ;)
Dobro, to da ce mi naplatiti ako nemas garanciju je za pretpostaviti!!! No, ipak, lijepo je znati da nece ako imas, jer ipak to nije neka greska na mobu koju ti moraju popravit. HVALA!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Znači ako sam dobro shvatio mogu ako imam garanciju besplatno nadogradit soft?
Tocno.
S tim da ako imas Vodafone ili T-Mobile firmware, takav ces ti staviti i u servisu. AFAIK, u servisu ti NE SMIJU staviti cisti. Mozda postoje neki (polu-legalni) putevi da ti to ipak naprave, ali... Ispravite me ako grijesim.
A zatim, takav modificirani/brandani firmware izlazi dosta kasnije od cistog, tako da mozda u servisu neces dobiti bas NAJNOVIJI firmware.
Kupio sam u tele2 mob i nije brandiran, ako je već čisti gore hoće li mi staviti novi čisti? :)= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Trebali bi.
Najbolje nazovi i pitaj.