Ima li dobre duse da posalje unlock cod na PM za
6030 T-mobile
358378000568079
Printable View
Ima li dobre duse da posalje unlock cod na PM za
6030 T-mobile
358378000568079
pogle PM zasada.
Sa http://unlock.nokiafree.org/download.php= Citat =:
Izvorno postao kresoml
skini NokiaFREE Unlock Codes Calculator v3.10. (ili WorldUnlock CC v4.2 sa http://www.gsmevolution.com/freecalc - ima i N6030)
Upiši model: DCT4 (exp. only), IMEI, MCC+MCN: 21901000, Odaberi Asic 2, a u polje Box Serial upiši 32835.
Klikni na Calculate.
Dobit ćeš 7 kodova.
Sjeti se da li si i koliko puta već neuspješno pokušao upisati kod - nakon 5. promašaja mobitel će ti biti blokiran i trebat ćeš unlocker-a koji će ti to odraditi sa kablom, što ćeš odgovarajuće i fer i platiti. :)
Dakle, budi OPREZAN.
Ako nisi blizu 5. pokušaja:
ugasi mobitel, upali ga ponovno (bez vađenja SIM-a iz mobitela) i pažljivo upiši 7. kod prije upisivanja PIN-a.
Znakove +, p i w dobiješ višekratnim pritiskanjem na tipku *
Ako ne uspije, ne pokušavaj ponovo prije nego što javiš kako je prošlo. Ako mobitel nikako ne reagira, tj. ne skineš lock ali ti niti ne javi "Code Error" ili slično, pokušaj sa izvađenim SIM-om.
Sretno :thumbup:
P.S.: Koga zanima, alternativno, jedno vrijeme je vrijedio i Box Serial 32802, pošto se radi o T-Mobile-u, možda je i dalje OK... :rolleyes: ...no 32835 mi se čini sigurnijom, manje "potrošenom" varijantom.
to stvarno tako ide?
meni bas i ne ide.. cekam rezultate kresomla.
Hvala na savjetima khideg-egu i ivicarocci! Javim se kad se docepam frendove njoke!
ok, samo nemoj da pređes 5 pokusaja.
A-ha, ako još nije "potrošen" nijedan kod, pokušaj sa najviše 2:
7. kodom sa Box Serial 32835 i 7. kodom sa Box Serial 32802. Ako nijedan ne radi - stani. :)
Sretno :thumbup:
ja uspio...evo kako
ubacaio karticu od T-mobile-a, bio zakljucan na VIP..pitao me da li zelim unjeti kod, unio kod i kliknuo "Uredu"
http://img325.imageshack.us/img325/4...tled3dl.th.jpg
dali je ovaj IMEI za sve nokie 6030 isti? ako nije recite mi gdje on pise. dao mi je frend mob da mu ga odkodiram. mob je kupljen u vip-u,pa ne prime t-mobile
imei ti pise na uredaju iza baterije.= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
hvala khideg :)
Ili utipkaj u svoju Nokia-u *#06# i ispisat će ti svoj IMEI. :)
probo sam 3 puta,nije uspjelo,ako ima jos kakvu ideju neka kaze. hitno je!
prebaci na expert model
jesi upio? nista ne javljas... :nono:= Citat =:
Izvorno postao kresoml
i to sam napravio,ali nece. necu se vise zezati,probo sam 4 puta i necu vise da covjeku ne napravim sranje:nono: pozdarv decki= Citat =:
Izvorno postao khideg
Vidim da s tim kodovima u najvise slucajeva ne uspijeva!?
Zakljucujem da to bas nije neko rjesenje ili?
prije nego se upuštaš u to trebaš malo provjeriti po forumima, malo uskladiti i radi.= Citat =:
Izvorno postao Zabac1
Do sad sam samo jednu nokiu zaključao kodovima jer nisam znao da se mjenjaju načini izračuna za novije.
kod mene je isprve radilo odmah :eat:= Citat =:
Izvorno postao Zabac1
trebalo bi to raditi,= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
Jel se ovo moze otkljucat da radi na sve mreze????
IMEI: 358378003254156
Exotica jel mi mos ti pomoc, vidio sam da si za 3510i pomoga??Dajte molim vas treba mi....
pogledaj na pm sam ti poslao kod .......i ovom prilikom želim zahvalit ivicarocci što je detaljno objasnio u prijašnjim postovima kako i što :beer: ... jer da nije nebi ni ja uspio svoju 6030 unlockat :thumbup:
@ bare st : i daj javi jel ga deblokiro ....
ma radi sve ja sam svoju 6030 otključo od prve... bez problema al treba pazit , dobro pazite da radite sve po uputama ivicarocce i sve će proć ok...