-
Di i kako kupiti mob ?
Ajd - ak vam se da....
Jel bi mogli nabaciti koji link od ducana koji imaju dobru ponudu mobova na netu al sa cijenom - nokia obavezno - symbian jos i bolje :-) ....
To me pogotovo zanima za Srbiju jer sam cuo da su tamo mobovi dosta jeftiniji... I dal imate kakvih iskustava s kupovanjem mobova tamo ? Jel bi mozda priznali garanciju za taj mob u Mobisu ak kaj krepa... I dal zna neko mozda kakva je situacija sa Slo ? Uglavnom, svaki savjet dobrodosao...
Dosad sam sve mobove kupio prek oglasnika i super sam zadovoljan samo sad sam gledao Nokiu 7370 (nije symbian al nije ni za mene) i cijena prek oglasnika je trenutno dosta neprihvatljiva...
-
Pogledaj na www.mobilnisvet.com. Tamo imaju sve dućane po Srbiji i cijene pojedinih.Za Sloveniju nemam pojma, iako sada imam N70 koja ima naljepnicu Teleraya (slovenski Mobis :)).
Ne vjerujem da bi ti u Mobisa priznali jamstvo mobitela kupljenog u SiCG, tim više, što ni tamo ne priznaju vlastita jamstva (bar koliko sam mogao zaključiti iz pojedinih postova na forumu mobilnisvet.com).
Moj savjet ti je da pogledaš prvo po Hrvatskoj, ima dobrih mobova koji se prodaju čak po 50% nižoj cijeni nego u Mobisa (N90 - npr. možeš naći i po 2800 kn, dok je u Mobisu 6000).
U Srbiji ima dosta mobova koji su ili otkodirani, ili im se ne zna podrijetlo, a tamo se mogu naći u legalnim dućanima. Ako ideš kupiti Nokiu u srbijanskog zastupnika Nokije, cijene su slične Mobisovim pa ti se ne isplati.
-
Di u Hrv ?
Ok za ovaj savjet da pogledam prvo u Hrv - mozes malo preciznije ? di to ima N90 po toj cijeni ?
Ja sam gledao u Hg Spotu - cijena 7370 je 3200, u Mobisu je 3800... a u oglasniku 360€ - malo vise nego kad se ovoj cijeni iz Hg spota skine pdv... Moze li jos jeftinije ? :-)
-
Pogledaj u Oglasniku prodaje li tko već korištenu N90, N70, lupetam, bilo koju jer im je cijena odmah niža, a za npr. N90 možeš biti siguran da nije stara preko pola godine. Netko prodaje s jamstvom Mobisa pa dobiješ i legalan aparat za jeftinjak (u odnosu na Mobis). Pogledaj oglase u našem Oglasniku ovdje na forumu.Ima dosta dobrih modela, a prodavači su ljudi s foruma, dakle koliko-toliko pouzdani.Osobno sam kontaktirao s par forumaša i sasvim sam zadovoljan. Kao jedna velika obitelj...
-
A so... Po oglasniku sam vec svrljao... A mob je taj za poklon pa ove polovne opcije onda otpadaju :-(
-
Ako inzistiras na kupnji u ducanu, Nokie nemoj kupovat u Mobisu, buduci da su Nokie u drugim ducanima (npr. Hg Spotu) jeftinije nego tamo, buduci da imaju manje marze nego Mobis (tako je to meni Drug Mile objasnio).