-
Knjiga žalosti
Ako je ovo kafić, a stvarno mislim da je i to pravi onda bi trebao imati i knjigu žalbi. E sad hoće li se netko prihvatiti posla pa žalbe sortirati po temama, proizvođačima, provajderima i sl. to ne znam ali bilo bi dobro da se na jednom mjestu okupe svi bedovi koje smo iskusili ili čuli za njih, naravno sve u duhu i domeni ovog foruma.:spin:
-
Pa ćemu poseban dio foruma za to kad se možeš žaliti u vezi neke teme tamo gdje ta tema i pripada... npr. ako ti se ne sviđa neki poslovni potez HTmobila, odeš u dio foruma 'Mobili operateri' i tamo otvoriš temu u kojoj se žališ... to je do sad tako funkcioniralo sasvim OK.
-
Ja bih u knjigu žalosti i prigovora svakako upisao ovog našeg WEB HOSTERA, ti ljudi imaju strašnih problema s tim svojim strojevima, stalno se nešto ruši i pada, evo recimo u zadnjem terorističkom napadu je izgubljen cijeli moj thread "KLik Magazin" iz kafića, nema ga više!
-
BTW ovo 'Knjiga žalosti' mi zvući kao da je neko riknuo... bolje je reći 'knjiga žalbi'... ;)
-
Riknuo mi thread, načisto, k'o da ga nikad ni bilo nije.
-
@Whiteboy, u pravu si skroz s oba svoja gornja posta, ni sam ne znam šta mi bi kad sam ono predlagao.