Evo predlazem novi podforum Mobilni Telefon # Offtopic ili kako biste vec htjeli zvati; to bi se odnosilo na teme poput onih u cafeu "cure, sminka mobiteli" "kupnja gsm-a" ili kad se netko pojavi 'koji mob kupit do 2000kn' . . .
Printable View
Evo predlazem novi podforum Mobilni Telefon # Offtopic ili kako biste vec htjeli zvati; to bi se odnosilo na teme poput onih u cafeu "cure, sminka mobiteli" "kupnja gsm-a" ili kad se netko pojavi 'koji mob kupit do 2000kn' . . .
Super ideja :thumbup:
slazem se!
Kaj kafić vam nije dovoljan za to?
zašto? meni se čini da je kafić primjeren za takve teme. playeru, molim te pojasni zašto misliš da treba novi forum. teme tipa cure, šminka, mobiteli je tipična kafić tema....
mislio sam na teme koje imaju veze sa mobitelima a ne spadaju nigdje u podforum; a kafic za offtopic teme koje nemaju veze sa mobitelima . . . nesto mi to doslo u glavu pa sam predlozio
ma ajde ne kemijajte, forum je i više nego dobar ovakav kakav je
ali ga se uvijek moze poboljsati
Po meni je kafić za to sasvim dovoljan! :)
nema smisla, čini mi se, imat kafić za 'mobitelske' teme i kafić za 'nemobitelske' teme... razvodnit će se druženje, morat ćeš ić iz kafića u kafić, a ovako ideš samo od stola do stola :)