Molim osobe koje su posjedovale ili imale prilike da koriste ovaj mob da mi napišu kakav je mob.
Hvala!:spin:
Printable View
Molim osobe koje su posjedovale ili imale prilike da koriste ovaj mob da mi napišu kakav je mob.
Hvala!:spin:
super mob...
+ sve osim kamere :thumbup:
- kamera, kamera, kamera :-/
Ja ovaj mjesec namjeravam kupiti mpx220?Kaj je kamera tako loša?Zbog čega?Slika nije dobra?
Imao sam priliku 'druziti' se s mpx220 prije par mjeseci, mobitel je fenomenalan. A sto se kamere tice, stvarno je losa. Meni se cak cinilo da slike sa n3650 koju je tada imao moj brat ispadaju ostrije nego na mpx220. Slike su ok kvalitete za uporabu na mobitelu, ali nisu bas za prebacivanje na komp. ili razvijanje.
..čudno mi je to za slike,jer ima ugrađenu 1.2 megapix. dig.cameru.
da, ima 1.2 mp ali je katastrofa, boje su nikakve i prezrnata je kao kad slabu vga kameru digitalno prosiris na megapiksel...
to je ujednoi jedina zamjerka, telefon je odlican i ak ti kamera nije bitna kupi ga jer nije skup (cca 2000 kn ram3, 220 jureka oglasnik) s obzirom na funkcije...:thumbup:
Dobar opis, ostavlja tocno takav dojam.= Citat =:
Izvorno postao xtrem
Kamera po danu u najvecoj rezoluciji uopce nije toliko losa,ali cim je malo mracnije onda je skroz losa.
da, kamera je po danu dobra ali u mracnijim uvjetima losa.
ovdje je post za tweakanje kamere s kojim se moze malo poboljsati slika
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...+kamera+mpx220
Ok hvala Vam,odustala sam od kupnje pa cu kupiti se k750i
Puno Vam hvala
Mob je odličan, ima sve sto si mozes zamisliti, jedina boljka je kamera koja je stvarno losa, al to mi ni netreba tak da nisam tome davao veliku važnost.
Brz je, puno brži od mpx200, filmovi su odlične kvalitete na njemu, zvuk je fenomenalan, i stabilan je OS sto daje dobitnu kombinaciju!