KAd bi barem mogli birati :(
Inace ja bih uzeo DSL svakako
Printable View
KAd bi barem mogli birati :(
Inace ja bih uzeo DSL svakako
Pa najbrži, naravno.. koji god da je to! ;)
wHITEBOY, A KVANDO KOSTA ? TO JE NEBITNO??
Flat Rate uz prihvatljivu cijenu je trenutno najtrazeniji :)
@Miško: Pa pitenje glasi 'što vam je bolje?' U skladu s tim je moj odgovor. Ne pita se za odnos uloženo/dobiveno i slično... ;)
Tocno...dobar odgovor ;)...DSL ja mislim pruza najvise al je jos skup i nije dostpan svugdje
Znači li to da je kod sveg ponuđenog jedina razlika u brzini?= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Tocno...dobar odgovor ;)...DSL ja mislim pruza najvise al je jos skup i nije dostpan svugdje
ne... ima dosta razlike
DSL-ne ovisi o broju korisnika online tako da je brzina uvjek ista
CABLE-ako je vise korisnika ONLINE moze doci do zagusenja
SATELITE-Ne rade programi poput KazAa(iako se i to moze srediti).
Tenks picika, onda DSL u flaterate režimu i to po mogućnosti vrlo jeftino.
Tocno!
Mislim da sada imamo nešto što bi moglo ponijeti epitet boljeg a ne samo bržeg, naravno sve ovisi o apetitima. Imam poznanika kojemu je firma plaćala satelitsku vezu (navodno je ludo brza itd. nemam pojma nisam ni probao ni čitao o tome) i sada su mu to ukinuli te ja na 56k,.....,njegovoj tuzi nema kraja.
DSL- potrebna je telefonska linija= Citat =:
Poslao: sezam-picika
ne... ima dosta razlike
DSL-ne ovisi o broju korisnika online tako da je brzina uvjek ista
CABLE-ako je vise korisnika ONLINE moze doci do zagusenja
SATELITE-Ne rade programi poput KazAa(iako se i to moze srediti).
CABLE- ja zivim u zgradi i vjerujem da dosta mojih susjeda ima cable i jos nikad nije doslo do zagusenja ili smanjenja brzine, nije potrebna telefonska linija
SATELIt - nemam pojma o tome
pa nije bitna zgrada nego je bitno opcenito od koliko ljudi ide na CABLE preko ISP-a...
Pogledaj thread u ovom forumu :
Za one koji zele zanti vise... linkovi o cableu:)
ma nedaju se meni citiat svi ti linkovi, ne kuzim te, pojasni kako dolazi do zagusenja na cabelu
zbog topologije kabelske mreze
DCM ce sigurno ici s najjeftinijom varijantom i slabom vezom prema "VAN". Pogotovo u kombinaciji s preuskim bandwidthom
Sirit ce ga ali vjerojatno tek kad svi popizde :)
ja znam da kod mene nema nikakvog zagusenja
Ja isto ne volim čitat linkove.. najbolje mi je neko zdravo-seljačko objašnjenje. ;)
pa playeru kod vas nema jer je to ipak 1000 puta razvijenija drzava i u sitnice kao npr. cabel se ulaze mnogo vise nego ovdje.
Kad se 50 ljudi sleti na KaZaA i pocne skidati cijelu noc DCM-u se sigurno ne pise dobro
Za DSL treba telefonska veza a za CABEL ne treba, koja to građevina ima cable a nema telefonsku vezu?
@Player možeš li pitati kojeg susjeda koji nije na cableu koliki su mu troškovi pa da vidimo malo i financijski dio, bez obzira što je to Canada.:wave:
troskovi na internet?= Citat =:
Poslao: miško
@Player možeš li pitati kojeg susjeda koji nije na cableu koliki su mu troškovi pa da vidimo malo i financijski dio, bez obzira što je to Canada.:wave:
Yes
Dsl je iste cijene kao i Cable; dial up je 9.99 ISDN 19.99 poslje 6mj 14.99 mjesecno ( prva dva mjeseca u pola cijene)
Znači šta god da imaš uvijek ti je flate rate?
da
Ljepo, meni je dial up, cca 30 sati mjesečno malo manje od 17 USD.