Bog,
kupujem mobitel za zenu, bitno je da je lijep, preklopan i da ima kameru. Dvoumim se izmedju ova dva u naslovu ali ako imate drugi prijedlog slobodno napisite :)
p.s.
citao sam po formu o problemima samsunga pa me to malo koci ....
Printable View
Bog,
kupujem mobitel za zenu, bitno je da je lijep, preklopan i da ima kameru. Dvoumim se izmedju ova dva u naslovu ali ako imate drugi prijedlog slobodno napisite :)
p.s.
citao sam po formu o problemima samsunga pa me to malo koci ....
Samsung definitivno, Motorola dobro izgleda i ... ništa više ...= Citat =:
Izvorno postao BoTiA
Kupi mobitel u trgovini, a ne od švercera ...
ja sam za v3, mislim da je mob ko stvoen za žensu osobu.
Ja dajem glas za Samsung.
Ovaj je pravi zenski mobitel
i ja dajem glas za samsung.
naravno kupi u ducanu pa si na miru, cijena je oko 2200kn (+-100). dobar je software, a po opcijama bolji od motorole. i jos imas za birat izmedju 5-6 razlicitih boja...
e530 ili probaj naći v3i ako je izašao...
v3i pink...
...ja mislim da nije, jer mob je ružan...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
... stoga dajem glas za Samsung, jer ipak je lijepši, a i bolji po pitanju nekih stvarčica...
samsung uopće ne doživljavam jedino da je Z510 ali on je i tako slika i prilika motorole v3 a cijena je oko 350 eura a onda je tu i v3i
osobno uvijek moto ispred samsunga (loša iskustva)
Malo OT, ali:
SE Z520 mi ima netko u obitelji cca. 6 tjedana i jako je zadovoljna ;)
Povoljniji je od gore navedenih, ima i IC i BT, sw je solidan, menu-i su bolje složeni nego na npr. K700, o Motoroli ili Samsung da ne govorim, ljepše leži u ruci (uži je) od V3 itd. :)
Samo moje mišljenje, naravno.
P.S.: Još da mi SE plati za ovakvu reklamu... :rolleyes:
v3,e530 je jako zenskast.
ja imam e530 i prezadovoljna sam s njime! najbolji mobitel koji sam imala do sada!
@ivicarocca Slažem se. Ima ga moja cura i zadovoljna je s njim. Mob je stvano za cure (i sve one koji se tako osjećaju;))