od 01.02.06. otvorena je Nokia care služba s besplatnim brojem telefona 0800 223 080. Za sve tehničke upite.
Printable View
od 01.02.06. otvorena je Nokia care služba s besplatnim brojem telefona 0800 223 080. Za sve tehničke upite.
To će mi dobro doć sve jedno imam puno pitanja
Hvala na informaciji!
Ja mislim da je bolji ovaj forum neko oni.:thumbup:
ne vidim svrhu toga.
A ja baš vidim. Znači, koja je verzija najnovijeg softvera, što on donosi, zašto ovo, zašto ono.. Ne da se svima odmah na net čim nešto ne razumiju. Pošto je Nokia vodeća marka u mobitelima, zašto ne bi ponudila još kvalitetniju uslugu i time se još približila korisnicima? Ustvari, ne vjerujem da smo mi prva država u kojoj je to uvedeno, nego je uvedeno po uzoru na ostale, gdje su sigurno neka istraživanja pokazala da je to potrebno.
Ja to shvacam kao liniju na kojoj cemo moc iskaljivat frustracije zbog bolesno prepucanih cijena Mobisovih Nokia na potpuno neduznim sluzbenicima na liniji:thumbup:
Da sve bi to bilo dobro ako u službi ne budu radili studenti sa student servisa, kao što rade u službama za korisnike naših operatera, pitaš ga nešto malo detaljnije a on nema pojma! Mislim da će biti korisno za korisnike bez velikih zahtjeva!= Citat =:
Izvorno postao darkovsky
Iako sam uvijek za svoje- studente, slažem se da bi bilo pametno da tamo radi netko tko se stvarno razumije, a nadam se da će tak i biti..
Najbolje bi im bilo da zaposle studente-forumase! Da fino tu otvore temu u Oglasniku: K:Studente kao jeftinu radnu snagu!! Bar bi davali strucne savjete!!
moje misljenje je da ce radit studenti i papci koji samo znaju upalit i ugasit mob, eventualno poslat poruku...:king: mozda se varam ali u vecini slucajeva je tako:bunny: