-
FIFA 2006! Problem!
Kada sam instalirao FIFU 2006 na Nokiu N-Gage pojavio se problem, uopće neće da ju pokrene, krene, pa prekine i vrati se na standby.
Može li netko isprobati instalirati na svoj mobitel pa da mi kaže u čemu je problem.
Igru sam skinuo sa ovog linka:
h**p://www.softlandir.com/files/other/softwares/FIFA06.rar
Šifra za .rar datoteku: www.SoftLandIR.com
U .rar datoteci sam naišao na datoteku FIFA 06 S60.jar (226 KB) te ju raspakirao i prenio u mobitel (MMC karticu) i instalirao. Ali neće da se pokrene.
Malo mi je i sumnjiva veličina igre s obzirom na to da je FIFA 2005 velika oko 10 MB, možda i više.
Je li problem u tome što je FIFA 2006 od drugog mobitlela. Ili nešto drugo?
-
Igrica koju si skinuo sa tog sajta je java igra koja je verovatno uradjena za neki drugi telefon. Nju nikako ne mozes da usporedjujes sa fifom 2005 jer je ona radjena specijalno za n-gage tel.
Java igrice se rade u ko zna koliko varijanti u zavisnosti od rezolucije ekrana,broju boja na ekranu , proizvodjaca, vezije Jave........
Procackaj po netu mozda na nekom mestu skines bas onu koju trazis.
Pozdrav!
-
-
Skinuo sam ovu tvoju i ne radi. Neće uopće da ju pokrene. Phone je N3650.
-
http://www.nokiagamez.com/updates.html
pogledaj. 3650 je na listi, koristi S60, stvarno ne znam zašto ti ne radi. meni sve ok
-
Skinuo sam FIFU 2006 s tog linka i opet radi isto što je radila druga. Instalirao sam, a kad sam pokrenuo odmah izađe na standby. Možda je moguće da moja Nokia N-Gage ne instalira dobro .jar i .jad datoteke, dok je sa .sis datotekama sve u redu. Ili je moguće da fali neka sistemska datoteka, ali ne vjerujem jer ništa nisam brisao sa memorije mobitela, nego sa MMC kartice?! :?
-
ma prebaci samo .jar, .jad obriši, to ne kopiraj u mob.
-
Upravo sam baš .jar datoteku i prebacio, no, ne radi. Postoji li instalacija FIFE 2006 u obliku .sis datoteke?
-
koliko sam ja upoznat nema.