ovako radi se o need for sppedu: most wantedu. on je meni na dvdu. e dali bi mi tko mogao reci kako se reže dvd tako da ga mogu sprzit u vise obicnioh cda. Tj. kako da sprzim dvd u vise cd-r-a??? please help.:thumbup:
Printable View
ovako radi se o need for sppedu: most wantedu. on je meni na dvdu. e dali bi mi tko mogao reci kako se reže dvd tako da ga mogu sprzit u vise obicnioh cda. Tj. kako da sprzim dvd u vise cd-r-a??? please help.:thumbup:
trebal bi prepakirati instalaciju tak da podržava više cd-a. ima dosta prčkanja po tome. za nfsmw radije posudi od nekog dvd sa gotovim slikama za alcohol120% i sprži na cd-e
kak da sprzima kad jedna slika za alcohol ima 800 mb. a cd 700 mb. jel ima mozda kakav program za to?
Ja sam ga stjerao u winrar (best - create solid archive) i da ga reže na 700mb.. Imao sam 4 imagea od oko 800mb svaki i nisam tražio drugi način.. Došlo me 4 cda.
ja sam isto kupio dvd
narezao samo ga sa magicISO
i staviš na cd pomoću nera ili nekim sličnim programom
sipe aj mi molim te objasni kako pomocu tog magiciso-a srezat taj dvd na cd e od 700 mb. neznam s kojom opcijom. p.s. downloadao sam ga. EDIT: hitno mi je
skini full verziju link
nakon toga otvoriš program,selektiraš dvd,kod mene piše cd1 folder otvoriš ga,i dva put klik na .mdf datoteku
nakon toga stineš u gornjem prozoru gdje piše ime dvd-a desni gumb pa extract
pa odaberi folder
nakon toga uzmi Nero Express
onda selektiraj recorder koji snima cd-ove
pa na data,data disc
onda stisni add
odi na folder gdje si stavio fil-ove
onda ctrl+a pa add i finished
i to je to nada se da sam od pomoći
e sipe hvala ti od srca. uspio sam extractirat slike tako da ispadnu tocno oko 700 mb,mislim da par mb manje. hvala :thumbup: . kaj se mene tice ovo je:closed:
nema na čemu :closed: