Predlažem Skywarda za moderatora, jer vidim sa se stvarno trudi, i vidim da ima velikog iskustva sa Gadgetima poput PDA..
Printable View
Predlažem Skywarda za moderatora, jer vidim sa se stvarno trudi, i vidim da ima velikog iskustva sa Gadgetima poput PDA..
Istina je da predlozeni clan dosta djeluje u navedenom podforumu. Istina je i da pomaze clanovima foruma. Ali to moze ciniti i kao clan, ne treba zato imati moderatorsku funkciju.
Ono najbitnije jest da PDA ima vec dva moderatora: dmi i mach1!
Ja ne vidim potrebe za trecim, stoga...ne slazem se!
Ja se slažem ako ima netko tko stvarno zna o tome...
Predlagati trećeg moderatora, a da se prethodno nije raspravljalo o (ne)kvaliteti, (ne)radu dva postojeća je u najmanju ruku nepristojno da ne upotrijebim neku goru riječ. Iz tog razloga sam protiv.
u ovom trenutku nema potrebe za trećim moderatorom u tom forumu, niti ima problema tamo (što znači da moderatori koji su sada sasvim dobro obavljaju svoje zadaće), niti ima previše prometa da su se požalili da bi im trebala pomoć.
stoga - ne
Hvala Bronthu i Compovu na podršci ali mislim isto što i zappan, jer trenutno nema potreba da bude još jedan moderator u tome podforumu. Jedino ako u budućnosti se poveća promet u dotičnom podforumu ili neko od sadašnjih moderatora odstupi sa moderatorskog mjesta. Ali još jedamput hvala što se me predložili i hvala na podršci:thumbup: :)
hvala, sky
:closed: