dali zna netko imal u okolici dostupno n 80 mobitela,ono što sam vidio na netu ima i to po cijeni od 650 eura :jump: :klap: :spin:
Printable View
dali zna netko imal u okolici dostupno n 80 mobitela,ono što sam vidio na netu ima i to po cijeni od 650 eura :jump: :klap: :spin:
To što si vidio na netu su u pravilu pizdarije, a tu i tamo zaluta neki prototip u nečije ruke. Finalne verzije dakako nema, i neće je bit do 3-4 mjeseca, kada se očekuje u dućanima.
sory feler ima u narudžbi a čekanje je podugačko ali po ovoj cijeni ako ubodeš mislim da če biti dobrano jeftiniji od mobisa a cijena je za nezaključane u njemačkoj
tog naručivanja nasljepo(unaprijed) je bilo i davno prije,i to je baš ono što drug kaže,pizdarija.
http://www.idealo.de/preisvergleich/...gory/1002.html
sve je to ok ,ovdje vam je strtanica pa procijenite
komentari poželjni
komentar je da to nije prva stranica koja nudi nešto ovakvo
i molimte da koristiš tipku edit umjesto da pišeš 3 posta za redom
U naslovu piše ovako: "TELEKOMMUNIKATION: DIE BELIEBTESTEN PRODUKTE AUS UNSEREM PREISVERGLEICH" što bi značilo: "telekomunikacije: najpopularniji modeli u našoj usporedbi" i to samo po sebi ne znači da je model u prodaji.
drug mile ja nisam švabo ali kad sam otvorio navedeni link onda sam skužio da moraš naručiti i čekati da on izađe u prodaju.
navedeni način kupovine ne dolazi u obzir bez obzira što je to firma. i daj ne mijenjaj slikice jer ipak to ti nije nikakvo prerušavanje.
poznatiji si po figuaru a ne po ciletu miletu koji ne pijeva več zavija.
Pa da. To su neke predbilježbe i ima tih stranica više. A kao što rekoh, glupo je kupit uopće prije nego se pojavi finalna verzija u dućanima i dok neko ne stavi user-review na net. Tek onda treba odlučitit o eventualnoj kupnji. Barem ja se toga prodržavam. :)
drug mile neznam otkud ali na internet monitorovom forumu pod mobility našao sam kod simbian boy oglas da frajer prodaje n 80 za 6800 kn ajd provjeri to jer ako je istina on je prvi od svih koji ga nudi a treba izač tamo negdje početkom travnja
e ovo s narudnom sam ja htio ici, ali sam odusto bilo je 5x n80 za 700 eura, sto je jako jeftino,ali ima toliko nedostataka ta narudba sad je pre sumnjiva..odsuto..ako nekog zanima mogu reci točno.,ad mi sene da pisati.
ma ne to sad sam pak tu kod nas našao da frajer prodaje i nigdje ne spominje narudžbu,a ima i ivaj nivi simens i samsung,jedino ako nije fora za glupe
SymbianBoy kaže:
Nokia 8210, godinu dana stara, super očuvana, bez ogrebotina, 300kn
SonyEricsson T68i + kamera MCA25, star 9 mjeseci, izvrsno očuvan, kao novi, kamera gotovo nekorištena, CD, upute, 400kn
Siemens S35i, super stanje, neogreban, korišten 2 godine, nova baterija, IrDA, diktafon, zadnja verzija softwarea bez HR menia, 250kn
SonyEricsson J210i, 0h, novo, HR menu, kodiran na VIP, 65K boja, IrDA, 400kn
Nokia 6020, 0h, novo, HR menu, kodiran na VIP, kamera, video, IrDA, 750kn
Nokia 6670, 0h, novo, HR menu, sve mreže, 1MPX kamera, Symbian, 1550kn
Samsung D600, 0h, novo, najnoviji software sa ispravljenom greškom pražnjenja baterije, BLT, 2MPX kamera, 262K ekran, 3D stereo zvuk, 2350kn
Siemens SXG75, 0h, novo, UMTS, 2MPX, top model, mat crni, nema HR menu, 4500kn
Nokia N80, 0h, novo, top model, kamera 3MPX, kartica 128MB, video call, 6800kn
Samsung D800, 0h, novo, kamera 1.3MPX, TFT 256K boja, Dual speakers (3D zvuk), tanak kao V3, 4500kn
Sharp V903 SH, 0h, novo, radi na VIP, 3,2MPX kamera, 3D zvuk, 128 kanala, MP3, kartica 64MB + 512MB, UMTS, najjači model na tržištu, 5000kn
*Moguće su zamjene, dostava, otkup rabljenih ili novih telefona.
Sva pitanja, ponude i nejasnoće u vezi bilo čega molim isključivo na PM.
evo tu vam je cijeli post
n80 6700kn? pa za to kupim 50x n80 u njemačkoj.
Iskreno, meni je to malo sumnjivo.
Vjerovao bih tek kad bih ga vidio, upaljenog i na djelu...= Citat =:
Izvorno postao mrcina
I nije mi jasna cijena, pa kad dodje u Mobis, bit ce najmanje 1000kn jeftiniji.
imaš pravo i onaj simens dođe 300 eura a pogle za koliko ga prodaje duplo.zvao sam jednog frajera iz oglasnika i cijena je tu negdje samo što ju je tamo napisao u eurima
dečki čitajte post otpočetka nije to moj post več od symbian boya a ja sam ga prenio ovdje gdje je veča publika
Ajde daj nazovi lika, nađi se s njim, reci da hoćeš pogledat...........
99% sam siguran da tip kenja o tom mobu i kad he budeš htio naći s njim, reće će da je prodan.
Onih preostalih 1% - može biti da se tip domogao nekog prototipa, jer jedino prototipovi trenutno postoje, a review jednog od takvih si mogao već pročitati ako si pratio ovaj forum. Finalne verzije - NEMA. I Sad ako netko želi isprsit 6700 kuna za poluproizvod - bi maj gest.
Pa nije vala da ce N80 tek za 2 meseca da stigne?
Tako nekako... Najavljena je za ožujak...
Ako ne zakasni, ko N91 :notooth:
hej dečki evo što sam danas dobio od symbian boya
= Citat =:
Izvorno postao SymbianBoy
Ja mislim da ti je bolje počekat još koji mjesec i kupit ga u trgovini nego ovako ipak je to puno (previše) para
E, ajmo skupit pare ovdje na forumu, pa ga kupit, pa se svi uvjerit jer to - to, pa... Kaj sad? ;D