Dakle htio bih spojiti video(VCR) na stari 17''monitor. Znam da postoji posebni tuner (mislim vGear) na koji se može spjiti monitor.
Budići da imam video koji ne koristim, glupo mi je kupovati taj tuner.
Printable View
Dakle htio bih spojiti video(VCR) na stari 17''monitor. Znam da postoji posebni tuner (mislim vGear) na koji se može spjiti monitor.
Budići da imam video koji ne koristim, glupo mi je kupovati taj tuner.
mislim da ima vga na scart konvertera pa probaj
Ne to treba mi sa scarta na vga
Dakle slika iz videa da mi se prikazuje na monitoru
Neznam baš dal je izvedivo.Ja sam napravio adapter po sistemu"uradi sam",= Citat =:
Izvorno postao Raf
dobio signal na monitor,al onda se pojavio problem sa vretikalnom sinhronizacijom,tj,postji razlika u frekvenciji osvježavanja između pal(video)sistema i vga.U samom monitoru sam promjenio tu frekveciju,donekle smirio sliku,al je i dalje bila nestabilna.Mislim da bez nekog elektroničkog adaptera
to baš i ne ide.Eto,moje iskusvo.
Ne znam baš hoćeš li naći tako nešto, ako i nađeš vjerojatno baš i nije jeftino...
sorry raf kaj se uključujem. e ovako. ja imam philipsov video koji nema scart ima samo ona cetiri činča. dva audio i dva video. e sad bih ga htio spojit na komp da mogu snimit dvd film na kasetu. e kakav bi tu kabao trebao? jel se to moze?
znam da postoji i nije bas jeftino
zato bih i htio neko alternativno rješenje, nije mi problem dati 50-100kn za tak nesto, ali ovo http://www.diskont24.com/products/P0/29306/3 i to za 900 kn...
@danijel treba ti dupli muski cinch kabl, adapert koji ti pretvara 3.5mm utikac za slusalice/zvucnike na chinch zenski i adapter za s-video na grafickoj ako vec nemas. i onda lijepo sve spoji a na videu u dvije rupice na kojima pise in. i paci koja je rupica audio a koja video.