Bok!Trebala bi dekodirati Siemens C65!!Radi na Simpu a ja bih htjela da radi na VIP!!!!Pomoć!Može li mi tko reći gdje da ga dekodiram i za koje pare i da li je moguće to obaviti bez dolaska kao kod Nokia!?:comp:
Printable View
Bok!Trebala bi dekodirati Siemens C65!!Radi na Simpu a ja bih htjela da radi na VIP!!!!Pomoć!Može li mi tko reći gdje da ga dekodiram i za koje pare i da li je moguće to obaviti bez dolaska kao kod Nokia!?:comp:
Od kud si? Ako zg, imas dosta onak manjih servisa kod kojih sam ja cesto otkodiravao za 30-50kn ovisi o serviserima...
ne mozes bez dolaska, moras spojit na komp.= Citat =:
Izvorno postao Rock! On! Baby!
ovisi gdje se nalazis..
= Citat =:
Izvorno postao Atno
Onaj tip kod tebe na volovcici je dobar, jeftin i brz...ak znas na kojeg mislim onaj prek puta dvorane kod gumbeka...
bez reklama molim!= Citat =:
Izvorno postao Rock! On! Baby!
ako si iz zagreba javi se @Inovatoru.
Naravno da znam :thumbup: i isto imam misljenje da je dobar, jeftin i brz!= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
Traženje otključavanja od strane treće osobe spada u oglase. Ovaj dio foruma nije namijenjem za reklamiranje unlockera. Ovdje pripadaju teme u kojima se traži savjet i pomoć, a ne usluga koju treba platiti. Zbog svega tog ova tema je :closed: a sve takve ubuduće bit će obrisane.