Jel svima sranje zvuk kod razgovora sa frend 0 ,besplatno ali usluga u qrcu
Printable View
Jel svima sranje zvuk kod razgovora sa frend 0 ,besplatno ali usluga u qrcu
zvuk je jednake kavitete kao i dosada.
meni je također sve normalno. jedno vrijeme sam jedino imao problema sa signalom ali i to je sada super.
Na pretplati sam i nemam problema sa kvalitetom ali imam sa uspostavljanjem poziva prema 0 kn.
...također sve ok, nema promjene...
Moja cura ima tu pretplatu, pa me besplatno zove, i otkad to imamo kvaliteta zvuka je bitno losija nego kad zovemo druge brojeve.
Meni je isto totalno u banani...
jel vam pucaju veze?? meni cesto se to dogadja!! nekad nakon par sekudni razgovora nastane tisina nista ne cujem suprotnu stranu i onda jednostavno pukne!!
dosta lose moram priznati......
Da, meni se događa da me sugovornik na 1-2 sekunde ne čuje-muuuk.
...prije sam imao tih problema, ali u zadnjih mjesec-dva ne... sa kvalitetom dosad nikad, kao što sam već rekao...= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Meni je sve ok nemam nikakvih problema,osim šta prekinu liniju svakih
60min :bunny: ,to je valjda granica neka njihova.
Meni se cini da je kvaliteta zvuka ista, osim ak vip opet nekaj ne kenjka....mozda treba uzeti u obzir i cinjenicu da kod gsm signala prilikom guzve- da se tako izrazim,recimo tijekom vršnog prometa... kvaliteta govornog signala se smanjuje na 13kb/s (komunikacija bts-mobilna stanica i obratno) u svrhu povecanja kapaciteta sustava, pa je moguce da se i to ponekad osjeti i manifestira na nacin koji si opisao-u qrcu :-)= Citat =:
Izvorno postao duggi
pozdrav
Meni se ovo isto dešava i užasno je iritantno...= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
e to mi bas cura rekla nekidan da me ne cuje, ali zvao sam ju sa vip-a na t-mobile???
meni je sve ok...prije sam isto imala problema sa signalom,i dogodilo bi se da kad zovem decka da mi kaze da mu je mob ugasen...ali u zadnjih 2-3 tjedna nisam to primjetila...:P
ovo moram potvrdit, pri jednom pozivu doživio sam da kaže kako je mobitel isključen a on nije bio.
kaže da je isključen ILI NEDOSTUPAN. isključen možda nije bio ali nedostupan sigurno je :)
osoba koju ste nazvali isključila je mobilni telefon. telefon upaljen ako ti je draže :)
........ILI TRENUTNO NIJE DOSTUPNA.
teba neki puta poslušati najavu do kraja :)
uši čuju ono što mozak želi da čuju :)
u tomu i jest problem.
nedostupan je bio,ali zasto,tko ce ga znati.
Otkako je uveden Frend za 0 kn, očito je mrža preopterećena. Neće oni to priznati, ja probao nekoliko puta. Manje ili više često smo nedostupni :)
Jedno od rješenja povečavanja kapaciteta je korištenje Half Rate kodiranja glasa.
Danas sam išao s FEM-om (Network Monitor na Motoroli) provjeravati na kojoj sam baznoj stanici jer mi nije radio GPRS/EDGE, pa sam ih zvao da to poprave. I što sam primijetio: dok sam bio na jednoj baznoj stanici, telefon mi je koristio Half Rate (dakle, onaj najjadniji codec ali koji dozvoljava dvostruko više korisnika). Tijekom tog istog razgovora, prebacio se je na drugu baznu stanicu i odmah je prešao na EFR. Potom je još mijenjao istu baznu stanicu ali različite sektore, i kasnije je stalno bio na EFR.
Tko želi provjeravati je li zaista uključena slabija kvalitega prijenosa glasa, to može napraviti samo tako da na sovjem teleofnu uključi dijagnostiku mreže i da nauči gdje se pokazuje voice codec (EFR, FR, HR). Sve ostalo je proizvoljno nagađanje.
kak da vidim na kojoj sam stanici koristeci FEM= Citat =:
Izvorno postao Pila