Ovdje pišite sve svoje komentare pohvale i zahtjeve za slikama za D600. Probat cu sve razumne zahtjeve ispuniti. I drugi su dobrodosli da svoje slike stavljaju u glavnu temu. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18184
Printable View
Ovdje pišite sve svoje komentare pohvale i zahtjeve za slikama za D600. Probat cu sve razumne zahtjeve ispuniti. I drugi su dobrodosli da svoje slike stavljaju u glavnu temu. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18184
Ja samo želim pohvaliti Doctora što je napunio temu stvarno kvalitetnim slikama.
Hvala. I ti si ih dosta stavio. Samo zasto ta one animacije nisi napravio thumbnails umjesto cijelih slika?
Mogao bi ova dva topica ipak stavit u sticky bar dok je D600 josh aktivan.
I jedna pohvala muras-u sta je i on stavio par slika.
Samo nastavite sa animiranim wallpaperima ;)
Ja nemam animiranih osim dva koja sam vec stavio. Imam neke druge animacije ali u puno manjim rezolucijama pa ako ti takve trebaju javi da uploadam.
wallpapers su dobri..imate koju slikicu od ASTON MARTIN DB9 da ju stavite??
i ponesto funny slikica... hvala
Stavio sam ti 5 slika aston martina DB9 ako ih hoces josh javi iz koje pozicije hoces. :)
Napravio sam josh 4 wallpapera za rapajic st-a i stavio ih u temu.
Ima li mozda netko neki lijepi wall Mercedesa CLS? Po mogucnosti crvenog...
Hvala
Ja imam. Stavit cu sutra, moze?
Za D600 sam mislio. Super, hvala!
I jos jedno pitanje malo OT - nigdje ne mogu naci lijepe wallpapere za E730 kao sto su ovi za D600... Treba za curu :)
Sutra cu ti dat te wallpapere i otvorit temu sa wallpaperima za E730. Moze? :)
Stavio sam ti tri mercedesa Cls. Za E720/E730 ces morat pricekat do vikenda jer me skola stisnula.
Klikni na vagu. ;)
Puno hvala za CLS! :thumbup:
Slijedeci vikend kad uhvatim vremena cu ti ih napravit josh
Imate jedan jako jednostavan program " Gif animator 5 " kojim možete raditi sami slikice i animacije po želji ,smanjivati i povečavati i još puno toga
Lakse im je da ja napravim a meni nije problem samo nemam previse vremena do vikenda.
Prema pokazanom interesu izgleda da je tako
gifirani neki dijelovi iz koncerata (rock, numetal i sl. [LP, slipknot...]) ili neki screensaver od LP-a i slipknota...
Sorry ali nemam gifova. Mogu samo slike ako hoces.
gif - animirani screensaver
Moze i slike ak ima
Znam sta je .gif Strpi se do wikenda jer sam malo zauzet.
PUN POGODAK!!!
Super, slike su genijalne i skinio sam si par komada!
Imam i ja par slika al ih moram konvertirati u format 240x320. To cu napravit sad za vikend pa saljem.
Mislim da imam par animiranih gifova pa cu i to stavit ako se neduplaju.
Buffet, zahvaljujemo se. Možeš. što više to bolje, ovo je najveća kolekcija d600 wallpapera na internetu :D
a imamo i najveću kolekciju igara :D
cYa
Da slazem se. Mozete stavit link na strane stranice.