Dakle, nigdje ne mogu naci opciju da ukljucim osvjetljenje tipkovnice. Da li mi ne radi zbog softwarea ili je to hardware problem?
Printable View
Dakle, nigdje ne mogu naci opciju da ukljucim osvjetljenje tipkovnice. Da li mi ne radi zbog softwarea ili je to hardware problem?
meni je to odma radilo kad sam instalirao windowse..tak da ne znam u cem bi mogao biti problemem..
Negdje sam procitao da su ljudi rijesili to ceprkanjem po registrijma....al ne znam gdje....prosfrljaj malo po ovome forumu i po http://www.mobilegadgetnews.com/index.php?showforum=2
Hvala Blento. Uspio sam rijesit problem sa 10ak restartanja moba. Ko' zna, zna za restart;) Pozdrav
ma cudna je meni ta Motorola....
evo npr..sve radi kako spada..i sad vidim da su ljudi uspijeli podesiti na Simpi da im radi GPRS..i odlucim ja probat...prebacim karticu ..podesim sve radi super...no potrosio 3 kune bezveze...i velim..ovo je sranje...te izvadim karticu..vratim Tele2...i mob se nece ukljucit...ne reagira na nista...ni master reset..ni na komp..mrtav mrtav....
popizdio i vec trazim garanciju..izvadim jos jedanom bateriju..vratim je nazad..i mob proradi.....joooooooj..ispsovao sam sve one koji su ga napravili.....
Uzas! Ne kuzim kako u jednoj tako ogromnoj masineriji kao MS nemaju odjel koji ce fino od nule napisati OS koji ce stabilno radit (ne mora biti najbolji, najnapredniji)! Eto samo to trazim, da stabilno radi i da se ne mislim sto ce se desit kad slijedeci put ugasim mob!
Pozdrav svima,i ja također imam problem sa osvjetljenjem tipkovnice,imam wm 2003 već duže vremena i sve je odlično štimalo,al odjednom ugasi mi se svjetlo od tipkovnice i sad čujem samo neki šum.zujanje unutar tipkovnice,nisu mi pomogli ni restartovi,možda je tehnički problem a ne softverski,ako je itko imao sličan problem neka javi..pozdrav!!!
lagano zujanje tipkovnice je normalna stvar skoro pa kod svakog primjerka. kod nekog tise kod nekog jace. moj je prozujao ali jako tiho vec kod prvog flasha i tako je ostalo (ne smeta me jer ga skoro ni necujem tek kad uho prislonim na tipkovnicu onda se cuje), a flashao ga preko 10ak puta. svjetlo na tipkovnici mi se pocelo gasiti nakon 5mj odnosno nekad radi nekad ne, sve u svemu mob je super sta je sve prezivio. slao sam ga na reklamaciju zbog svjetla na tipkovnici i ponistili mi garanciju jer sam neovlasteno stavio drugi softver, hm...frendu su uredno promjenili flashani mob zbog jakog zujanja,
njihov opis gresaka: nema svjetlo na tipkovnici - ostecenja:nema.
mislim da je greska na hardveru a ne u softveru jer sam isprobao neke WMOSe
jos mi preostaje da ga otvorim i probam sam malo ocistiti kontake na tipkovnici ako je uopce to greska
Što se tiće zujanja,nije problem u tipkovnici,dakle,čiščenjem ništa nečeš postiči,već u kvaliteti ugrađenih LED-dioda koje osvjetljavaju tipkovnicu.Svaki led medij(pa tak npr,i neki LCD ekrani zuje)radi s određenom frekvecijom,o kojoj ovisi boja emitirane svjetlosti.A ta frekvencija se postiže lokalnim oscilatorom(hardver),koji kod nekih wmOS-a radi "mušičavo",tj,nekad radi a nekad ne.Od tud se javlja problem sa svjetlom.Na primjer trobojne led diode(na nekim mobačima možeš mjenjati boju)rade na principu promjene frekvencije napajanja.A frekvecija plave boje je najniža(dakle kod MPX-a)pa se ponegdje očituje i kao lagano zujanje.Ako ste primjetili,kad se ugasi svjetlo,nestane i zujanje.