Dakle znam da nisu u istoj klasi, al baš me zanima koji bi odabrali od ova dva? Samsung ima ugrađenu kameru Siemens nema...:rolleyes:
Printable View
Dakle znam da nisu u istoj klasi, al baš me zanima koji bi odabrali od ova dva? Samsung ima ugrađenu kameru Siemens nema...:rolleyes:
da nesmijem prodati: sl55
da smijem v200 uzeo,prodo i kupio sl55 i napio se za ostatak para
Znači tebi Sl55. Meni hm, moram priznati oba dva bi najrađe.:D
Ja bi radje v200 jer sada imam s55 a sl55 i s55 su jednaki osim u memoriji...
A uzmi obadva pa vidi...! Ja kad sam se dvoumio izmedju Sony Ericssona t300 i nekog Panasonica ja sam iznajmio obadva na 2 dana pa izabrao t300...:)
Pozdrav!
di si iznajmio?
He he rado bi ja uzela oba dva samo nemogu.:fried:= Citat =:
Poslao: Worf
A uzmi obadva pa vidi...!
I dizajnu i boji ekrana.= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Ja bi radje v200 jer sada imam s55 a sl55 i s55 su jednaki osim u memoriji...
ekran mi je isto sranje;). Oba su kako kod kalkulatora
= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
He he rado bi ja uzela oba dva samo nemogu.:fried:
Pa zar nema to kod vas? Ovdje (Banja Luka) imas radnji gdje ti njemu licnu das, a uzmes dva-tri telefona izmedju kojih se dvoumis pa biras. Ima dosta svojih prednosti, ali jedan od ta tri moras da kupis :D Uvijek postoji neka caka...
U nekoj radnji (Ul. Jevrejska) sam nasao telefone da prodaju na kilu!! Kila telefona je 100 maraka! Nisam mogao vjerovat..
Naravno, to su oni giga telefoni na kojima pise velikim slovima "GSM PHONE", ali svi rade i mogu se koristiti...eto cega sve ima..:)
Pozdrav Moby Fanice i nadam se da ces dobro proci u kupovini telefona!
Pozdrav...
P.S. Kakvo je vrijeme u Dubrovniku? :D
e da toga kod nas ima!
Eh da bilo bi super.
Pozdrav i tebi Worf!;)
V200 vise volim preklopnjake u zadnje vrijeme
Jakih fora ima u Banjoj Luci, u nekim stvarima su ispred nas!
Hehe...ali u mnogo vise stvari smo mnogo iza vas..vjeruj mi :D= Citat =:
Poslao: Ivica
Jakih fora ima u Banjoj Luci, u nekim stvarima su ispred nas!
Evo ja npr u cijelom gradu ne mogu naci IrDA, a sve sam pregledao...
Nego da ja biram ja bih uzeo Samsung jer je ipak klasa vise od Siemensa. Koliko znam ima i dosta bolji ekran od Siemensovih 256 (neka me neko ispravi ako grijesim)..
Sve u svemu ako imas para, Samsung koji je ipak elegantniji (silver) i vise prilici za zensko...
Pozdrav!
Siemens sl55 ima 4096 boja
Pa onda razlika i nije baš velika, jel' da picika, za jedno 61 000 Samsung vodi.
da. nije velika ;)
Da, uopce se ne mogu mjeriti, no ne bi se bunio niti za jednog od ova dva da mi ih netko da... :)
v200 bi ipak bio moj izbor!
Evo, neki lik mi ga jucer ponudio za 385 €. Uzeo bih da nije iz Splita a ja iz Vinkovaca
joj nemoj te iz splita, buggy se tako zajebo i platio put do zadra zbog s55 i nije se tip pojavio!
Ovaj tip je dobro poznat na news grupama i dosta je poslovao tako da mu vjerujem al svejedno necu jer ipak VINKOVCI-SPLIT ...nema sanse :)