Krenuli smo ponovno, i pobjede i ozljede...
Printable View
Krenuli smo ponovno, i pobjede i ozljede...
predlazem promjenu naslove teme u 'ep rukomet' ili sl.
da, pocelo je pocelo. i to dobro. pobjedili smo portugalce 24:21.
za one koji neznaju ili neprate, prvenstvo se igra u svicarskoj, hrvatska se nalazi u skupini D sa portugalom, norveskom i rusijom.
sljedecu utakmicu nasi igraju sutra u 20:15 sa norvezanima. 28.1. je slobodan dan zatim 29.1. igramo sa rusima.
Evo, moj bed. :)
nije uopce bed, samo sam predlozio :)
Pa kaj niko ne gleda, ne šljivi ili ko masa čeka da nekaj još naprave pa da nekaj veli!!!
ja sam bio u školi panisam gledao ali im svaka čast
Dobro su krenuli samo da bude čim manje ozljeda i medalja je tu.:thumbup:
kako kaže i sam lino, iako smo pobijedili, nismo igrali baš najbolje, što je stvarno istina, ali portugal je daleko slabija momčad od hrvatske, tako da usprkos ne baš savršenoj igri i đombinoj ozljedi, smo dobili, ali svi znamo da nas mnogi gledaju kao favorite, a i samo nam još treba zlato sa EP-a, i onda imamo sve što se da osvojit.... dakle, ovo je donekle bila test utakmica, danas mislim dosta teži norvežani, ekipa je u usponu, al lino nije od onih koji podcjenjuju momčad, pa se nadam još boljoj igri, i dodatna 2 boda, što znači i prolazak u drugi krug....
evo upravo slušam na radio, đomba neće nastupit većeras, a ozljeda je ozbiljnija , čime mu je upitan i daljnji nastup na ep-u.... (dakle izvor: radio, mislim otvoreni), ako je tako, bit će gadno....
počelo je.... sretno naši!!!!!!!!
vodimo sa 6 razlike upravo sada
Evo dobro se drze
pogledajte debile:
uočite naslov 19:19 i crveno 13:19
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=303452
a ispravili su... ko je vidio, vidio je, brzi su na ispravljanju pogešaka....
jos samo 3 sata do tekme koju smo ja mislim vecina cekali otpocetka prvenstva.
ja sam zaboravio na ovaj topic al tekme gledam naravno.
malo je zeznuto ovo, pobjedimo dansku i island i onda jos moramo i srbiju za prolaz...
HRVATSKA - SRBIJA I CRNA GORA
02.02.2006. u 15:45
LIVE on TV: HRT, sport +, telesport, tv2 zebra
naši jesu umorni ali mislim da cemo ih dobit,i da barem više bude više od 2 razlike!;D
pobijedit ćemo. uvjeren sam... a uostalom i zaslužili su svi da ih zgazimo...
Moram zbrisat s posla. Bem ti bingulicu, opet bum dobil infarkt...
ma ja velim da moj tv leti danas kroz prozor!;D
:rifle: Preveliki fizički napor... Bolje daljinac kroz ekran.:rifle:
to je jucer zavrsilo u smecu.....;D
HI, HI, HI... A ja mislio da jedini...
ja sam uvijek veliki optimist, ali biti ce tesko. srbi su nabrijani i nemaju sta izgubit jer su vec ispali sa prvenstva a nasi su umorni...
we'll see
da,al to je po meni isto kao i kad se sretnu englezi i švabe,isti naboj,isti žar,kao da igraju finale vec.