Namjeravam kupiti tu Motorolu pa me zanimaju Vaša mišljenja vezana uz taj telefon i kakvi su problemi ili prednosti, flat kabel,...Da li se isplati kupiti? Mislim kupiti u Vip-ovom paketu (Vodafone live):licklips:
Zahvaljujem
Pozdrav
Printable View
Namjeravam kupiti tu Motorolu pa me zanimaju Vaša mišljenja vezana uz taj telefon i kakvi su problemi ili prednosti, flat kabel,...Da li se isplati kupiti? Mislim kupiti u Vip-ovom paketu (Vodafone live):licklips:
Zahvaljujem
Pozdrav
što se tiče hardvera, jako je dobro napravljen, nema "lufta" kad cimaš display, uglavnom, tu nemaš problema. A što se tiće softa, mogu ti reći da je užasno spor i pun brandiranih sranja (vodafone pič*e mater*ne i te pizdarije), ali tu ti postoji jako jednostavno rješenje... Flashas ga i dobiš nevjerovatno brz mob sa puno više memorije i bez vodafone shita! tj, pretvaraš je iz v360v u v360!
Pa je na kraju moje mišljenje da bi ga trebao bez razmišljanja uzeti!
Ima ga moja djevojka...i kad sam ga prvi put vidio izgledalo mi je odlicno ...no tada sam imao MT-50 mobitel.....
ubrzo sam kupio MPX200 sa 512MB SD karticom za 800 kn ...i sad su mi svi ti "obicni" mobiteli sranje.....jednostavno previse para za premalo opcija u odnosu na smarthphone...
Inace V360 je jako lijep mobitel...ima doduse nesto pikselkastiji ekran od MPX200 ....vidim da se mogu gledati kratki video isjeci...kamera je onako....ak oces uslikati nesto..da ti nije vazna rezolucija i slika.....
sve u svemu lijep mobitel kojem traje dosta baterija...za SMS i pozive je OK...
no za to se plati i dobra cifra......
Mob ti je sam po sebi ok, da istina je da je spor s Vodafone SW-om al sw nije tesko promijenit a kad ga promijenis mob je stvarno brz i dobar , jedini nedostata onda je to sto imas samo 9 ikona a ne 12 ko Vodafone kompletu a i to se moze promijenit , moj savjet : Kupi , nece ti biti zao , i ja sam ga imam i nemam nikakve primjedbe ...:comp:
Vjerovatno ću ga uzeti...E, dal ste dobili data kabel u Vip pakiranju?
ide u kompletu i kabal (mini USB)
A neznam onda...frend nije dobio...;D= Citat =:
Izvorno postao GoGs
koliko je meni poznato nitko nije dobio u VIP paketu kabel...
braticev prijatelj je dobio sve u vip paketu(kabel, motorolin cd...)= Citat =:
Izvorno postao Inovator
to mi je nešt čudno! i moj kolega je dobio kabal! ili je tu neka mučka, ili je do dobavljača, stvarno neznam.
je pa znam, ali kolega tvrdi da je dobio kabal sa njom! morat ću ga bolje preispitat jer mi je to čudno.
Oprostite sad sam se sjetio. Sa v360v se ne dobije kabel. To je on posuđivao kabal od drugog frenda, a frend mu ima V3. pa , oprostite jos jednom
U kompletu se ne dobije kabel, al ja koristim od olympus-og digitaca i radi ok i nije bilo problema ... zasad
Mobitel je super, pusti ove da pricaju kaj oceju "spori soft, vodafone tipke itd." i moguce je da su u paketu zabunom ubacili kabel, jer V360v imamo zena i ja, ali ona je dobila dvije microSD kartice od 64mb jednu u telefonu, a drugu pored adaptera. Nego purgeri trebam pomoc oko microSD od 512mb nasel sam ju u HGspotu za 396 kn. ali trenutno nije na lageru i neznaju kad budu je dobili, a u ve-milu kosta cca. 550kn. pa me zanima gdje bi jos mogel naci istu
po cijeni do 400kn.
Ali soft je stvarno spor užasno, stisnem 5 puta brzo prema dolje, onda čekam da ode 5 puta do dolje užas!= Citat =:
Izvorno postao symo
a sto ce ti tolika kartica za taj mobitel?...= Citat =:
Izvorno postao symo
inace pogledaj na www.nabava.net
ta sporost se rješava firmwareom, što je ovdje opće poznato!
Puknem gore 100 mp3ca i cijelu noc na poslu samslu muziku.
Koji je najbolji software za povezivanje V360 s kompom putem USB-a? Jel zna netko gdje bi se moglo skinuti onaj Motorola Phone Tools?
P2KTools 0.8.6 Build 406= Citat =:
Izvorno postao mika007
Isprobao sam puno toga i ovaj gore ima jednostavno sve sto mi treba, od prebacivanja fileova, rada nad imenikom pa sve do seem editiranja...
Glede kartice, nije ti palo na pamet pogledati sticky o v360? Ja kupio za 360 kn.= Citat =:
Izvorno postao symo
Objasni, kakav sticky. Kolko sam ja skuzil nutra ide samo microSD tj. transflash.= Citat =:
Izvorno postao Pila
iz ovoga nije teško naslutiti da ni pravila foruma nisi pročitao...= Citat =:
Izvorno postao symo
sticky= zaljepljene teme na vrhu svakog podforuma!
Danas mi je frend donio taj mob... i razočarao sam se totalno, mislim držao sam ga prije ali ga nisam koristio tako "intenzivno" kao sada. Uglavnom prebacivao sam s kompa na mob neke mp3-e, videa itd. i odmah sam u startu shvatio da jako sporo prebacuje (10-12 kb/s) dok na moj se z520i prebacuje (50-60 kb/s) ne sviđa mi se sporost softa, Kada sam sve prebacio i kada sam želio pokrenuti video veli "sistem error" tako nešto... uglavnom popravilo se kada sam ugasio i ponovno upalio mob, vodafone ikone su katastrofalno pikselaste i da imam taj mob letio bi na odbrendiranje, video je katastrofa (skakuće)... Ili kad mi veli "pristupam uređaju" totalno me živcira, šta ima to pisat neka maknu tu poruku i neka brže pristupi ;D