pržilica je pionir 110D a cd koje sam probao su
Traxdata 16X
Oni neki bili ??X
i ja mislim verbatiam 16X
Printable View
pržilica je pionir 110D a cd koje sam probao su
Traxdata 16X
Oni neki bili ??X
i ja mislim verbatiam 16X
tak medij koji proizvodjac deklarira za 16x tvoja przilica prepoznaje kao 12x max. , nista novo .
probaj staviti zadnji firmware - tako ces dobiti vise medija koje ce podrzavati
ma stavljen je zadnji firmwere
Jos jedna pioneerka u seriji koja ne radi svoj posao kako treba...
ah sta ces... pricekaj neki drugi firmware, probaj samo nesta preprziti alcoholom, ili promjeniti neru...
inace pomaze
Evo sta je meni bilo, prvo dok nesto przim nije bilo teorije da ista drugo radim na kompu, i nisam mogao preko 4x prziti. a odoh na system, pa one IDE ATA controlerse, tu nadjoh przilicu. Ispod nje mi pisalo downgrade, hehehehe, te ja stavio da BIOS odluči koji Transfer mode odabrati. Od tada prži sve po redu
Novije DVD pržilice same prepoznaju medij koji je u njima i sukladno podatcima koje imaju u firmware-u ponude brzine za snimanje. Znači tvoj snimač te medije prepoznaje kao 12x.
Što se tiče Pioneer pržilica, neke serije modela 110 imaju problema.
Pričekaj novi firmware i stavi ga.
Važno je da pržilica ispravno prži, a minut-dva više čekanja, kome to znači???
Trenutno je prilično bitno stavljanje novog firmware-a na pržilice svih proizvođača, jer se stalno "poboljšavaju" nanosi na medijima, pa ih snimači baš i ne vole do update firmware-a.
zasad imam najnoviji ali dobro pričekat ću i ono nebi bilo loše napravit thread s naslovom "Problemi s Pržilicom Pionier 110" sigurno bi bila tema s najviše postova
------
meni u biosu nema nikakvog downgradea
p.s. koji bio imaš tj. koji čip matične
Jesi Probao Sa Nerom 7 Ee? Ja Imam 110 I Radi OdliČno, Vidim U Svakom Trenutku ToČnu Brzinu, Kako Ubrzava, A Ne Da Stalno PiŠe 16x.
meni je nero 7 premium
Ne trarzis nista po Biosu
Odes u control panel, pa system, pa onda na hardware details i tu nadjes IDE ATA conttrolers, pa onda kliknes na jedan od njih, pa properties i nadjes svoju przilicu i tu gledas koji ti je transfer
nema meni pržilice među među ide
koji IDE kabel imaš kojim ti je spojena pržilica? ako je 40 pinski, onda nemože pržit na 16, mora biti 80 pinski, onaj s kakvim ti je hard spojen...