Da je preklopni, ima dobru kameru, dobar zaslon, baterija da ne traje pola dana...(po mogućnosti duže :) ) ostalo manje važno...(i naravno da nema vanjsku antenu)
Razmišljam o Samsungu E720 i E730...
Printable View
Da je preklopni, ima dobru kameru, dobar zaslon, baterija da ne traje pola dana...(po mogućnosti duže :) ) ostalo manje važno...(i naravno da nema vanjsku antenu)
Razmišljam o Samsungu E720 i E730...
moja je preporuka E720. ali za tu lovu mozda nadjes i D600 (mozda).
e alinisi rekao dali 2500 na crno ili bijelo? jer to mijenja sve! ;D
Motorola V3i? Još je u Oglasniku oko 400 eura, ali brzo će cijena past na oko 300.
Ma D600 nije preklopni, a preklopni želim jer se pokazao otporan (;D ) na sve i svašta...= Citat =:
Izvorno postao igl
da, nisam pazio...
uzmi sto ti se vise svidja, ti skuplji mobiteli uglavnom imaju podjednake specifikacije. pa kad suzis izbor na par modela te mozemo savjetovat, ovako ti mogu nabrojat sve preklopnjake za tu lovu.
nisi odgovorio, jel kupujes na crno ili u ducanu?
Malo suzi izbor, to je prilicno velka lova! Jel uopce ima koji preklopnjak skuplji od toga...? I ovisi sta hoces sve od moba, ja sam recimo bio jako zadovoljan s LG U8180 a nije skup...
jos je bolji u8380(oko1600kn).
ajd ajd, za tu lovu dobijes mrak mobitel a ne LG! ;D
uzmi symbian ako hoces nesto "drugo" od obicnog moba...
Samsung E760 - shake it baby :D
Ima senzor pokreta (tj. senzor na tresenje) pa je dosta zabavan. U novom Mobyju je test.
...hoćeš uzimat na crno, ili u obzir dolazi samo kupovina u trgovini...= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
Uzmi motorolu V3x za te pare a mob je odličan ima 2.0megapixela,dodatnu memorijsku karticu i masu još toga,mobitel je prva liga
Pa ja sam malo imao e730 i mogu reći da je mob. stvarno super, ali minus mu je baš ono što tebi treba>> baterija, pogledaj samsunga ZM60 imaš ga samo u T-mobile! Ali baterija je puno bolja
Moram priznati da nemam nekog iskustva kupovati mobitele na crno jer obično ne daju garanciju ili daju, ali bez računa, a to je kod nekih zastupnika odnosno servisera "***** od ovce" (drugi opet ne traže račun)... u svakom slučaju mora imati valjanu garanciju ...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ima vanjsku antenu !!!= Citat =:
Izvorno postao zmija
V360v >>best buy<<