-
Aplikacija Na E 720
Pozdrav
1). imam e 720 i zanima me kako mogu sluziti koji OS imam, jer bi volio na mob ukucati neke aplikacije, jer mi kazu da ako imam symbian 60 da mogu al sam probao i nista sprema aplikacije kao "other files" pa me zanima sta je potrebno da bi mogao???
2). a kao drugo me zanima da mi netko obajsni taj PIM syncrhon jer neznam kako povezat pc-mob osim sto prebacjem noramlno podatke i slke preko bluethota...???
HVALA
-
netrebas nis skuzit koji OS imas jer symbian nemas. mozes jedino provjerit verziju sw i fw-a... sve imas u samsung podforumu, samo malo posveti vise vremena i sve ces nac!
1. nije ti E720 symbian stoga nemozes na njega stavljat nikakve aplikacije, sve sto mozes prebacivat na njega su slike, filmovi, melodije i igre (igre samo preko wap-a)
2. taj PIM sync sto ti pise u mob ti je samo objasnjenje cemu sluzi. sve sto trebas napravit je ukljucit BT u izborniku u mobitelu, instalirat i ukljucit BT dongle na kompu i spojit se modjusobno preko programa PIMS&FILE manager koji ces nac na ovoj stranici-> samusngmobile FUN club- software&manual
dakle moras downloadati:
1)Samsung PC Studio PIMS II 2.0 (Win 98/ME/2K/XP) - 31.3 MB
2)Samsung PC Studio USB Driver II 2.0 (Win 98/ME/2K/XP) - 0.3 MB
3)Samsung PC Studio Wide Sync II 2.0 (Win 98/ME/2K/XP) - 16.0 MB
i instalirati naravno!
javi se ako nesto ne kuzis!
-
a nista hala ti velika probat cu sve skinuti pa probat sta napravit
samo si mi toga nakrci
neznams ta prije instalirat i sta ukljiciti a bo?
previse....
-
evo skinuo sam cell phone menager v6.0.5 nenzam dal cemi to pomoci sta al kaze da je za sve tipove mobitela
i ustvari nenzam nista je to tocno
-
stvarno si pocetnik vidim! ;D ;D ;D
NHF!
uglavnom, nije bitno kojim redom ides, samo ti instaliraj.
nadam se da imas BT dongle kojeg si instalirao i ukljucio u komp!
kad sve to uspijes napravit-> nadji u control panelu pod system-device manager koji ti je port za BT dongle (recimo COM 4) i njega ces morat namjestit u PIMS&FILE manageru, jer inace ti nece radit synkronizacija moba i kompa preko BT i programa...