Evo možemo ovako otvorit thred jer su mnogi već pitali nešta da im treba,neki sastav ili nešta pa tu neka pitaju!:thumbup:
Meni treba: SUMNJA,DOBROTA,STRPLJIVOST.Molim vas jedno od toga ,hitno mi je i treba mi za sutra!!:thumbup:
Printable View
Evo možemo ovako otvorit thred jer su mnogi već pitali nešta da im treba,neki sastav ili nešta pa tu neka pitaju!:thumbup:
Meni treba: SUMNJA,DOBROTA,STRPLJIVOST.Molim vas jedno od toga ,hitno mi je i treba mi za sutra!!:thumbup:
pa pocni pisat! sta cekas!
:)
Ja čisto sumnjam da je dobro bit strpljiv.
Vidiš kako BD odma nađe neki odgovor, a evo ti hint za dobrotu, znam da u će početku zvučat kao zajebancija, ali razlisli:
Dakle pitanje je recimo dobar ili loš? Odgovor je da se ljudi ne dijele na "dobar" i "loš", nego se dijele na "lud" ili "pravi se lud"
Ostatak prepuštam mašti........
Cekaj malo...= Citat =:
Izvorno postao silvano
To ti mislis kao razmjenu, vec napisanih tekstova (jer racunas da je mozda netko vec obradjivao slicnu temu) ili se nadas tome da ce se netko baciti na pisanje za nekoga drugoga clana.
Pored navedenoga, vjerujem da ti kako kazes "sastavak" (iako ne znam sto bi to konkretno trebalo znaciti s obzirom da takva knjizevna vrsta ne postoji) treba za nastavu hrvatskoga jezika...pa stoga cak i da ti napusem nesto na trazenu temu, zar mislis da bi ti nastavnik povjerovao kako si ti navedeno napisao!?
ne,nego sam već vidio da su neki tražili litarature i itd. pa bi tu mogli razmjenjivat linkove i svoje već napisane sastave znači sve općenito,i nema veze neka neko nešta napiše ali da to bude na stupnju 2 razreda gimnazije,ili možda neko ima neki sastav u kompu pa neka ga uploda negdje pa mi da.Hvala!:thumbup:
Ajooooj, ja sam mislio da ćeš sam pisat pa da ti treba neka referenca ili pomoć.............