-
IrDA i t300
Drage nase komsije,
Posto ja zivim u jednom zaostalom entitetu, a jos zaostalijoj drzavi imam za vas neka pitanje...:
1. Jel se moze nekako kupiti IrDA prijemnik kod vas preko kreditne kartice iz Banja Luke? Cuo sam da ga vas HG Spot ima..da li je to istina i da li oni podrzavaju ovakav vid kupovine?
2. Sta mi sve omogucava IrDA na mom t300? Da li je istina da je i Morphun igre moguce prebacivati na telefon mimo WAP-a, tj IrDA-om?
4. Sony Ericsson je jedan vrlo elegantan telefon i da bi neko mogao pljuvati po njemu mora ga prvo uzivo vidjeti i koristiti koji dan :D Mene svaki dan sve vise iznenadjuje..(pozitivno) :angel:
Eto..puno pozdrava iz R.Srpske, iz vrele Banja Luke :) Zivjeli...!
P.S. Valjda cete razumjeti tekst posto nije pisan na HR...:D :D :D
-
Dobro došao na forum!
Bez brige razumećemo tekst...;D
1. najbolje da kontaktiraš HG Spot - mejlom ili ih nazovi pa ih pitaj dal ti mogu dostaviti IrDA
2.Irda ti omogućava puno veselja s tvojim T300 - možeš na njega downloadati preko IrDA slike, melodije... a višak iz telefona na kompjuter da ti u telefonu ne zauzima memoriju... za igre nisam 100% siguran ali mislim da isto možeš.
3. Slažem se! Uživaj u svom Sony Ericssonu! ;)
-
Imas u Brckom firma BSP 50 konvertibilnih maraka
-
Drago mi je sto se razumijemo...:rolleyes:
Trazio sam na Googleu HG-ov sajt, ali ga nemaju...a ja pojma nemam kako da stupim u kontakt sa njima. Jel zna neko e-mail
Eto u kakvom gradu ja zivim...300.000 stanovnika, centar R.Srpske, sve predispozicije za najjaci grad u cijeloj ovoj drzavi zvanoj "BiH", a nemamo je.eni IrDA :D
Ako neko zna 100% to sa igrama...dal moze ili ne moze?
Nego, ako vas interesuje nesto o nasoj mrezi (Mobilna Srpske ilti Mobi's) neka posjeti www.gsmms1.com , a za drzavu (entitet) www.srpska.com.
Pozdrav!
:D :D :D :D :D :D :-X :confused:
-
-
Zipa imaju sajt?! Hvala jarane...
-
Zemljak, ako nadjes IrDA-u javi molim te...
Ja sam gledao u RK Kastel, Ekvatoru, V.Maslese, Lanacu i Digitu, ali niko nema. Svi me salju u Beograd ko da je to 10-ak minuta odavde...
Sve pijano i drogirano!
Ajd...
Vozdra!
-
a jel' može igre
Katana, brate napaćeni, pa naravno da može i igre, ne razumem zašto misliš da igre ne može!?
Pa i igra je podatak kao i svaki drugi od onih koje taj telefon ume da prepozna, ima svoju ekstenziju, koja telefonu kaže da je reč o Mophun igri!
Ono što je bitnije je gde ćeš ti da nabaviš džaba Mophun igre!?
Lako ćeš da prebaciš ali gde da ih nađeš!?
Eto zato ja lepo hoću da prekinem tvoju nedoumicu i kažem ti da džaba igre možeš da nađeš OVDE!
:lol:
-
Ovaj glupan Katana (Nakata) je nazalost moj zaostali buraz...:(
Ivice hvala na linku, kad nabavim IrDA bice mi od koristi...:D Kao sto vam je moj brat rekao, u Banja Luci ga ne mozes naci pa da se ubijes..:(
Vozdra raja i hvala!
P.S. Buraz, budes li jos jednom pipno moj pc bice belaja! :fried:
-
Ma dobro je Klingonac, ne ljuti se na malog brata, neka uči.