Dakle, mogu uzeti jedan od ova dva mobitela po navedenim cijenama, pa me sad zanimaju vasa misljenja i preporuke...
Thanx
Printable View
Dakle, mogu uzeti jedan od ova dva mobitela po navedenim cijenama, pa me sad zanimaju vasa misljenja i preporuke...
Thanx
U svakom slučaju 6230i je tehnološki bolji od k700i (ako ne gledamo ekran..)
To vjerujem, no je li toliko bolji...hocu reci isplati li se dati 800 kn vise za njega...?
nego šta..
razlika ti je jako velika, pogledaj malo kameru, MP3, memoriju, i još jako puno prednosti Nokie 6230i..
Ako imaš mogućnosti, mislim da se definitivno isplati...evo nekoliko razloga: 6230i ima 1.3MPix kameru, proširivu memoriju, EDGE, PZR, dok K700 to nema...
po cemu je ekran od k700 (176x220) bolji kad, 6210i ima 208x208 i sigurno vise "dots per inch" ili kako se vec kaze...= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
nokia 6230i je dosta dosta bolja od k700i(vece smece od mob nisam odavno imao ni vidio)
gdje to ima za kupiti, šta u VIP-u jer cijena je primamljiva..
pretpostavljam da je t-mobil ponuda produljenje ugovora ili neka tarifa od 300 pa na dalje
Da, produljenje ugovora u firmi, pa su promotivne cijene...
Znaci, velite radije N6230i...?
Cijene su im kad su došli na tržište bile iste, pogledaj sad pa zaključi sam koji je bolji!:thumbup:
Ma da, to nisam znao...= Citat =:
Izvorno postao Chessmaster
Nemaš se što puno razmišljati. K700 je već polako i vrijeme pregazilo.Ima fiksiranu memoriju, 6230i je odličan mob.Po mom sudu ima jedan od jačih zvučnika,proširivu memoriju,bolju kameru... U svakom slučaju dobar izbor. Jedino ako nisi SE fun...
prednosti ti idu za Nokiu ali cijena je na SE, mislim da ti i nije puno 800Kn još i firma, ustvari vidi za što ti treba koliko ti sve znači da imaš.
SE je puno spor i zajebava joystick upravo na k700 to se redovno desava, a Nokia je bolja i isplati se uzet nokiu.Ovaj Se je bio aktuelan prije godinu i vise, njegovo vrijeme je proslo k750 ga je nasljedio a to je vec bolja masina od 6230i ali u ovim cjenama sto si naveo je Nokia pobjednik
nokia zbog kartice a K700 zbog ljepote - baš je bio i ostao guba:)
Više dpi-a ima sigurno, a za rezoluciju sam se zeznuo, mislio sam na 6230 :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao igl
Uzet cu Nokiu, potvrdili ste i moja misljenja i stavove...
Thanx
...tema je stoga :closed: ...= Citat =:
Izvorno postao Cigla