Pozdrav svima...evo trazim taj usb driver za se k-700...nabavio sam kabel,software....samo me jos taj driver zaje......Pa ako ga ko kojim slucajem ima ili zna site gdi ga mogu skinut...molim za pomoc...Unaprijed hvala!!
Printable View
Pozdrav svima...evo trazim taj usb driver za se k-700...nabavio sam kabel,software....samo me jos taj driver zaje......Pa ako ga ko kojim slucajem ima ili zna site gdi ga mogu skinut...molim za pomoc...Unaprijed hvala!!
EVO..uredno sam skinuo driver,spojio mob sa kompom i sada mi u control panel pod modemi dolje pise sony ericsson k 700 serial modem....
valjda je to to...
sada me muci koji od navedenih programa sa onog cd-ja da instaliram..da vidim jel funkcionira to.................file menager...mms studio....mobile phone monitor....pojma nemam ....luda je to zavrzlama...............................
LJUDI MOLIM VAS ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Što se mene tiče, to ti ništ ne treba, samo floAt's Mobile Agent i deri. :)
Da,,,hvala...skinua ja taj fma... i prepoznao on uredno k-700.. i pocinje nesto lodirat....cheking phone folders...i tu stane i dalje nejde ni za nista! i kad to maknem...ocu u mob poslat sliku,kad tamo neki eror!..ili program nije stabilan dovoljno ili nest drugo....................Daj mi link od verzije programa koju ti koristis..da skinem..
uNaprijed Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam probao verziju 2.0 Stable i 2.1 Beta 3 i obje su radile bez problema, al spajam preko BT-a i serial porta...
http://sourceforge.net/project/showf...group_id=71167