Ovako...prije nekoliko dana probao sam dekodirati Siemens CV65 i tu sad nastaju problemi...Došlo je do neke greške i više ne mogu upaliti mob.:cry: . Što da radim? Samo onako tužno zapišti kad ga hoću upaliti?
**HITNO**
Unaprijed hvala!
Pozdrav:)
Printable View
Ovako...prije nekoliko dana probao sam dekodirati Siemens CV65 i tu sad nastaju problemi...Došlo je do neke greške i više ne mogu upaliti mob.:cry: . Što da radim? Samo onako tužno zapišti kad ga hoću upaliti?
**HITNO**
Unaprijed hvala!
Pozdrav:)
Pa kakva se greška pojavila, šta si točno radio?Ako si dirao fubu, ubaci ispravan fubu ili probaj s winswupom za tvoj mob!;)
Možeš malo pojasniti...;D= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
Jel zna ko kakvo rješenje...?Hitno mi je
S čim si pokušao otključat mob?
FUBU-fullflash, neznam kako da objasnim,cijeli sadržaj moba otprilike
WinSwup-program s kojim stavljaš software i sl.
OpenAllx65_Tronador ... s time sam pokušao otključati
Meni javlja grešku u boot-uhttp://img513.imageshack.us/img513/4070/slika9mt.jpg
Rado bi ti pomogao ali nisam nikad radio u tom programu, pričekaj još malo sad bi trebali doć Sljaka i 3aTmr oni su majstori u tome!
Drugi put kad budeš otključavao preporučujem ti PapuaUtils s njim je najjednotavnije i najsigurnije!
Ovo je još jedan dokaz da otključavanje mobitela nije posao koji se radi bez prethodnog dobrog informiranja i detaljne provjere svih informacija. Ako ekperimentirate, osigurajte si pouzadan i jeftin servis (za svaki slučaj, jer ni mi nismo svemoćni)
Uglavnom, otiđi na www.siemensfreaks.com nađi tamo tutorial za otključavanje s Papuom i prouči to malo. Kako si ti nažalost "ubio" mob prije nego si ubacio midlet px65 jedini način da vratiš u život je korištenje test pointa. Prouči ovu stranicu pa za eventualne nejasnoće pitaj tu.
PS s obzirom da siemensfreaks nije više stranica 3aTmr, morat ćeš pričekat da se on sam javi i objasni kako stoje stvari.
Da, ta stranica ne radi, a od tamo sam čitao tutorijale, glupan, nisam spremio. Pa me samo zanima kako se ono ubacuje midlet px65 u verzije iznad v36 u papui, da li papuom ili flasherom nekim npr. x65?= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
taj open all je program koji nikad nije radio kako treba...
da, na zalost za sada siemensfreaks.com ne radi (nadam se da ce skoro biti online ali pod drugom domenom)...
ma midlet ubacujes kao i svaki dugi midlet, ali buduci da ti svoj mob ne mozes upaliti neces moci ni ubaciti midlet, a ako ti je verzija FW-a veca od 36, morati ces napraviti TP (kao je vec rekao sljaka). Za TP potrazi program Siemens Test Point Station gdje ces naci slike TP-a i kratko objasnjenje... NAkon toga u Papua-i je spas...
znači može preko IC-a ili siemens managerom aka Data Exchange Software= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
tako je. kao neku igricu ili aplikaciju (sto to i jest)...
ok, hvala, samo sam trebao potvrdu= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Pogledaj temu korisni linkovi za Siemens u Siemens - Ostalo.
jesam, usmjeri mi pogled, šta da tražim?= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ako razumiješ bar malo češkog www.siemensmania.cz , a ako ti je njemački razumljiv www.gsm-free.com
Na tim stranicama potraži slike test pointa pa ocijeni da li si sam u stanju to napraviti. Dalje će već ići.
A ne, nisam mislio testpointom, hvala, nego papua ili jocker, samo sam zaboravio kao se ubacuje midlet.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Kao i java igrica, npr.
@milo dete S obzirom da si upao u "tuđu" temu mogao si prepostaviti da onaj odgovor nije tebi namijenjen. Isto tako mogao sam i ja pogledati tko odgovara, ali nisam ;D
Midlet se ubacuje kao i svaka druga Java aplikacija (neki ih zovu i midletima ;)).
A test point se odnosio na autora teme koji se više ne javlja.
@Šljaka
OK, old member you are :chef: , d@d je novi member, trebalo mu je nešto "HITNO", a ja sam se samo nadovezao da ne otvaram "svoju" temu :beer:
Rješio problem...nije bio samo softverski, nego i hardverski...Hvala na pomoći
Ako ti nije teško napiši u čemu je bio problem, tako da svi znamo nešto više.
OK...u biti odnio sam ga svom frendu na servis i otišo je neki čip...a sad mi nije rekao koji