Koja su vaša mišljenja o njemu, slabo se razumijem ali je li ona symbian mob, koliko je već na tržištu i koliko ona vrijedi
Printable View
Koja su vaša mišljenja o njemu, slabo se razumijem ali je li ona symbian mob, koliko je već na tržištu i koliko ona vrijedi
To je prva 3G Nokia na našem tržištu. Meni se dizajn ne sviđa. Nije Symbian nego proširena serija 40, 120*160 piksela- zaslon kao na 6101, 6170.
Čini mi se da ima nekih 70ak MB ugrađene memorije, nema utor za MMC.Ako je možeš nabaviti baš povoljno,uzmi je (na nekim testovima je briljirala zbog dobre VGA kamere-čiste i jasne boje, linije, kontrast).
meni je ružan mob....
Ja mislim da je mob dobar, samo neznam dali ga ima di za kupit jer je već dosta star model (oko 2 god.)
katastrofa, pa to ne liči ninašta...
A pa to je kao neki fashion mobitel.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
mobitel je dobar samo zato sta je mali ali nezgodno je pisati na njemu,sta se tice memorije ima oko 39mb i podrzava rad u umts mrezama,ako ti treba mob.za pisanje poruka zaobidi ga a ako radi sminke uzmi ga ako je cijena umjerena do 500 njak kn
Taj mobitel je čista šminka,dok poruku napišeš treba ti cijela vječnost...
ako si ima sx1 neće ti bit nikakav problem pisat poruke a sam mob je šminkerski (više za ženske-nemoj se ljutit ;D)
N7600 je izvrstan telefon, ja ga imam vec 2 godine i nikad nisam bio zadovoljniji sa telefonom.
Telefon je izasao pocetkom 2003. godine, ima 29Mb memorije, VGA kameru i video snimač (jedna od boljih VGA kamera na tržištu), bluetooth, irda, mp3 player, .... stvarno ima sve što prosjecnom korisniku treba na telefonu. Uz sve to, vrlo je interesantnog dizajna, nekom se sviđa nekome ne, u svakom slučaju ljudi se lijepe na taj telefon, jer ih nema baš jako puno.
Što se poruka tiće, treba ti par dana da se privikneš na razdvojenu tipkovnicu. Ja inace pisem poruke s dvije ruke, tako da je meni ovaj telefon savrseo sjeo!
:)