Znači tražim koji mi je mob isplativo kupiti do 2500kn (mora biti NOV i mora biti iz Dućana (tmobile, mobis....)). Crnjaci ništa jer imam neki "bon" pa mogu uzet mob ili nekaj do 2,5k kn al u dućanu.
Hvala
Printable View
Znači tražim koji mi je mob isplativo kupiti do 2500kn (mora biti NOV i mora biti iz Dućana (tmobile, mobis....)). Crnjaci ništa jer imam neki "bon" pa mogu uzet mob ili nekaj do 2,5k kn al u dućanu.
Hvala
Nadoplati mal pa uzmi Samsung D600.
Imaš čitavu plejadu mobitela za 2,5k kuna.
Prvo si odaberi proizvođača, drugo-stavi na papir što hoćeš od mobitela,do čega držiš najviše.
Treće,pogledaj ponudu naših operatera preko neta,kad odabereš,pročitaj recenziju moba na nekom sajtu ili ovdje na forumu i "voila".
Nadam se da nisam bio dosadan. :)
...malo glupo pitanje jer, kao što "mobyy" kaže, imaš pun kufer modela do tog iznosa...napiši što tražiš pa ćemo te savjetovat... iako bi za te novce dobar izbor bio K750...= Citat =:
Izvorno postao Tommek
uzmi symbiana nekog, meni samo smartphonei valjaju (cast ovim obicnim izuzetcima)
SX je moj prijatelj, a i tebi bi bio dobar ;D
uh,ima toga dosta.. k750 mozda cak najbolji.
A di ima (u kojem dućanu) k750i do 2500kn, problem je u tome kaj nemrem niš na to nadoplatit.
Jer nemogu uzet mob jeftiniji pa da dobim cash neg baš treba bit oko 2500kn, može manje al nemože više
1.www.gsmarena.com - odaberi potenicjalne modele
2.oglasnik - imas 10-tak firmi koje se oglasavaju velikim oglasima
3.Imas T-mobile i Vip
4.Imas Bossiz, Hama (nisam siguran), Techo Max u KingKrosu, imas tih ducana puno po zagrebu
U VIP-a ti je K750 2500 kn, bez pretplate naravno, a imaš i Samsunga E730 za te novce. Preporuka K750.
D600, 6270, v3i (kad dođe),
neznam di se mogu nabavit D600 i 6270 u dućanu za 2500Kn, ako bude poslje ljeta ili možda na akciji ali prije D600
Ako simbian onda možda Panasonic X700, to su bili prvi mobiteli u Tele2 mreži (i sam imam jednog:spin: ) i mogu se nabaviti kao polovni (stari svega 2-3 mjeseca) prilično povoljno (cca 1200 kn). Vjerujem da imaju i garanciju ...
k750.u vip-u je 2500kn.