-
Quadro problem
Model je 3300 twin, DECT naravno.
Ima bazu i 2 slusalice. Jedna se punila i bila je ugasena. Zvonio je telefon i ja sam je izvadio iz punjaca i probao upaliti, ali nije islo, nego je i dalje pokazivao na indikatoru da puni. Onda sam odspojio bateriju (jer se nije dao upaliti nego se zablokirao). Spojio sam je ponovo i nista. Nece vise upalit ni prikazat nista na ekranu. Probao sam zamjenit baterije, ne pali ni s drugom, dok druga slusalica pali s njegovom, znaci nije stvar u tome. Otvorio sam slusalicu i pocistio unutra sve kontakte, te vidio da nema mehanickih ostecenja. Jel netko mozda zna, ovako napamet, u cemu bi mogao biti problem?
-
Prije svega provjeri kontakte kod baterija..., to je u 99% najcesci uzrok "mrtvih" slusalica..., ako nije to onda nema druge nego servis!
Imas srecu da imas twin, pa neces biti bez tel.
-
Uvijek pri prodaji telefona poklanjaju jednu slušalicu kako bi navukli kupce, a u biti je ta poklon slušalica uvijek puno nekvalitetnije napravljena.
-
U mome slucaju nije tako kako tvrdis!
Kod mene obe dvije rade bez ikakvog problema..., doduse ja sam platio obe dvije te nisam nista dobio na poklon.
Jesi checkirao kontakte?
-
= Citat =:
Izvorno postao Zabac1
Jesi checkirao kontakte?
jesam, sve sam provjerio. nista neispravno se ne vidi okom.
jucer sam nesto cackao i opet sam ga stavio u punjac, pa se kao poceo puniti, isto kao prije. i dalje sve po starom, skinem i puni dalje, nece upalit, nista. kad sam izvadio bateriju i stavio nazad opet je bio mrtav. izgleda da cu ga morat nosit u servis.
star je 1,5-2 godine
-
Ah da..., a ja sam cijelo vrijeme mislio da je novo??!
U servisu ce ti ga srediti.., samo prvo pitaj za cijenu..., mozda je jeftinije kupiti novu dodatnu slusalicu.
Javi sto su rekli....
Pozdrav