Izvorno postao kova
evo baš sad prčkam po njemu, dok mi ne stigne flash ;),
ovako, mali review (valjd me neće brisat zbog ot-a ) ;):
što se tiče izgleda mob je super, čak mi se više svidja što je malo deblji od v3, ne znam zašto ali eto, to je moje mišljenje, kamera je savršena.. već na 1.2 mpx slike su super a kamoli na 2.0, laik ne bi nikada primjetio da je to slikano s mobitelom, zvučnik se isto savršeno.
Jedna od zanimljivih stvari je učenje riječi u poruci (ne t9, odnosno TAP) bnego se baš zove "Word learning" tako da u poruci pamti riječi koje češće koristite i onda vam ih ponudi i ta riječ bude onako blijedo ispisana te samo stisnete strelicu desno i on ju upiše (ako je to ta koju ste mislili napisat).
ima glasovno biranje.. cijelog mobitela ;) , znači apsolutno sve možete raditi glasovno, čak i tipkat znamenke pri pozivu, sad nisam provjeravao, ali mislim da morate govoriti na ENG. (odnosno jeziku kojeg ste odabrali u postavku mobitela), tipke su kao na v3, gumene što mi se baš i ne sviđa ali ok..
Sve u svemu mob je jako dobar iako je, po meni, neka Nokia npr. 7610, bolja od njega.. i prije bih nosio tu Nokiu nego ovoga, ali to ej sve opet stvar ukusa i stava. No, za šminku i iznad prosječnu funkcionalnost mob je OK!
pozdrav