Eto primjetio sam da dosta ljudi na forumu imaju ovaj mobitel pa me zanima mišljenja.Jel teško pisat poruke?Kakav je ekran?Dal radi MMS i e-mail?I općenito jeste li zadovoljni.
Puno hvala bilo kome tko ostavi svoje dojmove!!!
Printable View
Eto primjetio sam da dosta ljudi na forumu imaju ovaj mobitel pa me zanima mišljenja.Jel teško pisat poruke?Kakav je ekran?Dal radi MMS i e-mail?I općenito jeste li zadovoljni.
Puno hvala bilo kome tko ostavi svoje dojmove!!!
Vidim lega da ti nitko ne odgovara, valjda zato što je i star mobač a i tema više puta prepričana na više mjesta.
Ja sam ga imao punih šest mjeseci, pustio sam ga od sebe sad pred ljeto, jer velik je i težak.
Ostalo sve je u superlativu, sve što si pitao je fenomenalno, pogotovo pisanje SMS-a.
Meni je sve radilo na njemu, nikada nikakav problem.
Tko bi sada sve nabrojao na tom mob-u što je fenomenalno kad toga ima stvarno puno i sve je fenomenalno, ostaju samo te njegove dimenzije, da je barem 30% manji, to bi bilo to.
Ipak savjetujem kupovinu N 3650, jer noviji je model, ima dodatnu memoriju i još par fora više (bluetooth za glas, video clip, sustav pomoći itd.)
Ili ako ćeš malo sačekati, a imaš love-Siemens SX 1.
Rađe pričekaj neki noviji model. Mobitel je stvarno super, ali mi puno stvari ne radi i već je jednom bio na popravku.
BTW, imam brdo software-a za N 7650, tko želi nek mi na pvt napiše mail pa ću mu poslati!
Ma ne sviđa mi se taj SX1.One tipke okolo mi se ne sviđaju.Ima još koji prijedlog?Pa znam da je ovo prožvakana tema ali mob me zanima pa kome se da pisat,nek pomogne.U svakom slučaju zadrži software.Kak to da ti,Ivane imaš tolke probleme s mobitelom?Dosad sam čuo samo lijepe stvari o njemu...
Uzeo sam ovaj telefon zimus (kad nije bilo problema oko njegovih dimenzija...tj lagano je stajao u zimsku jaknu :D ) ali evo dodje ljeto i to postaje sve veci i veci problem....
Htio sam ga zamjeniti nekom drugom nokijom ali sam se predomislio posto je telefon stvarno super!
Sto se tiche kucanja poruka...do sad mi je najlakse sa njim da ih kucam
Ekran- meni dobar (ovo mi je prvi mob sa ekranom u boji tako da ne mogu porediti)
MMS- radi i mnogo je dobra stvar posebno sto imas kameru tako da cim se slikas saljes sliku na neki drugi telefon ili na e-mail adresu...
tako da sam se ipak odluchio da ga zadrzim i ljetos iako mi gace skoro padaju od njega
:rolleyes:
:) A dal radi slanje na e-mail?Možeš neku sliku meni pliz poslat?
E-mail je zdravko.puh@zg.tel.hr .Bilo kaj pošalji.Samo da vidim malo
evo sad cu ti poslati :)
Dobra je slika!Hvala!Neznam kaj si pokušavao (možda sklekove na rukama?).Daj mi još reci koliko košta MMS i dal si možeš gledat e-mail!Thanx unaprijed!!!!
(ono nisam ja... :) )
Kod nas je to trenutno besplatno... tako sto se cijene tiche ne znam.
A znam da se moze gledati e-mail ali kod nas moras da budes postpaid korisnik da bi koristio gprs (a ja sam trenutno prepaid) :(
ivice dobio sam mail... thanx!
Nema na čemu, samo sad ako netko još bude tražio ja mu kažem da se tebi javi! :D
hehehe :D= Citat =:
Poslao: Ivica
Nema na čemu, samo sad ako netko još bude tražio ja mu kažem da se tebi javi! :D
Za gledanje maila nije potrebno biti postpaid. Može se koristiti obična data veza (9600) i s njome provjeravati mail. Višestruko jeftinije.
Evo vanja 'ajde mi pliz napiši kako ja da sa SE T 300, i VIP pre-paid-om, pročitam besplatni web mail na ISKON-u!?
Hehe, reci ljudima u Iskonu da ti na taj web mail daju i POP3 pristup. Kada/ako ti daju postavke su jednostavne poput konfiguriranja Outlook Expressa s time da je SMTP server mail.vip.hr , a broj na koji zoves je +385917100000 (obicna data veza).
vanja,moze li svuda tako ?= Citat =:
Poslao: vanja
Hehe, reci ljudima u Iskonu da ti na taj web mail daju i POP3 pristup. Kada/ako ti daju postavke su jednostavne poput konfiguriranja Outlook Expressa s time da je SMTP server mail.vip.hr , a broj na koji zoves je +385917100000 (obicna data veza).
(mislim... hrvatska..crna gora... itd?)
Ma kad je bespla web mail ne daju ti POP 3 pristup!
Dakle, moguce sa bilo kojim mailom koji podrzava POP3 pristup (a mislim da Symbian podrzava IMAP4. Postavke su identicne onim u mail klijentu na kompjuteru, jedina razlika je ta da SMTP server mora biti od onog providera preko kojeg se spajas.