-
S 45i flash patch
Da se nebi samo vlasnici SL-a veselili i pravili važni sa svojim patchevima , isti su mogući i na S 45i v. 04, odnosno na S 45 i Me 45 koji su dignuti na "i" verziju. Program je isti i upute su iste pa zavirite u temu SL45 flash patchevi. Patcheve imate u sklopu programa i ne treba ih posebno tražiti. :D
-
A ako koga zanimaju patch-ovi za S/Me45 možete ih naći na mojoj stranici ovdje
:lol:
-
Ti patchevi sve više dolaze do izražaja. Postat će normalno patchanje i ostalih novijih siemensa samo je pitanje vremena. :D
-
Ali ovako kad gledaš, više nije ni lako smisliti neki novi patch za sl; mislim dosta toga su riza i ekipa već složili.
Ali nekako mislim da će ipak biti još dobrih patch-eva
-
a kaj taj riza neki bogatun koji ne misli kako zaradjivat pare nego cjeli dan slaze patcheve, nije da ne cjenim njegov rad ali tako ispaada!
-
Da nema rize i njemu sličnih gdje bi svi mi bili bili? Pa pogledaj samo 3aTmr-a preveo je sl45 na hrvatski...a ništa nije tražio :) ima još primjera... Rizi će se kad tad isplatiti sav taj trud. Čovjek uživa u tome inače se ne bi toliko trudio.
-
viki ima pravo, neki od nas stvarno uživaju u tome...
Rizapn je legenda, a mi drugi na ovaj način učimo; pa tko zna možda nas jednom pozovu da radimo u siemensa :) :) :)
-
ma sve to stoji, ali ocito covjek nista ne radi drugo u zivotu nego to! ocito radi ono sto voli i nedobiva pare jer je negdje naslijedio nesto i za svoje pare se nemora muciti! nemojte me krivo shvatiti, kao sto sam rekao ja cijenim njegov rad!
-
Patch-evi su zanimljiva stvar, jer omogućavaju osobnost na razini softvera. Zanima me da li je netko naletil na nešto za X35 seriju ili M 50 isl?