dal netko zna od kojeg mobitela da stavi gprs i mms postavke za v525@v600 jer vip nema postavke za v600, a postavke od v525 nerade?
:comp:
Printable View
dal netko zna od kojeg mobitela da stavi gprs i mms postavke za v525@v600 jer vip nema postavke za v600, a postavke od v525 nerade?
:comp:
problem je u mobu ne postavkama...postavke ti rade samo sto moras mobitel za to podesit. pretrazi forum i rijesit ces problem.= Citat =:
Izvorno postao Antonio123
Probaj za v550, mozda uspije:D
od v 525 postavke rade ali kada ti dođu trebaš ih aktivirati.
Meni - ->Poruke --> (tipka meni ona s tri crtice) --> Postava Poruke --> Postava MMS poruka --> Izmjena --> Info o poslužitelju VIP.mms
(tipka meni ona s tri crtice) --> Novo --> Odaberi
Ime usluge: VIP.mms
Naziv poslužitelja: http://mms.vipnet.hr/servlets/mms
Ime Web sesije: VIP.mms GOTOVO
kada si na VIP.mms pritisni ODABERI --> NATRAG --> GOTOVO
a jesi uletio....mislim da mu te postave sljakaju bez problema...problem je u gprs postavkama za wap kod njih je potrebno napravit neka podesenja na mobu...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
oprosti ali gdje ti iz ovoga posta razbireš da je problem u WAP postavama
a i što bi značilo "mislim da mu te postave sljakaju bez problema...problem je u gprs postavkama za wap"= Citat =:
Izvorno postao Antonio123
meni MMS ne radi kada si pošaljem MMS postavke dok ih ne podesim na onaj način isto tako možeš imati 25 postavki od VIpa u motoroli ali ako ti je neka druga postavljena kao uobičajena nema ništa od surfanja
mala greska u pisanju..problem je u mobu najvjerovatnije u onim erorima u seemu 0032 treba ukljucit fiksiranje errora.(seem 0032_0001, offset 4D, bit5: WAP browser fix for FileTypeNotRecognied (1=fix, 0=no fix)) Mozda treba cak i promijenit tip mobitela u seemu ..probaj kao v500 ili v620...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
evo kak sam ja složio:
Za wap: meni ->vodafone live ->web sessions ->new entry ->
name: vip.wap
Homepage: http://wap.vip.hr/
gateway IP 1 : 212.091.099.091
port1: 9201
domain1: prazno
service type1: wap
gateway 2: prazno
port 2:9201
domain2: prazno
service type2: wap
DNS1: prazno
DNS2: prazno
Timeout: 2 minute
CSD No. 1: +385917122222
User name1: 38591
password1: prazno
speed1: 9600
Line type1: ISDN
Dalje sve niže je prazno
Za mms: ponovo meni ->vodafone live ->web sessions ->new entry ->
name: vip.mms
Homepage: http://mms.vipnet.hr/servlets/mms
gateway IP 1 : 212.091.099.091
port1: 9201
domain1: prazno
service type1: wap
gateway 2: prazno
port 2:9201
domain2: prazno
service type2: wap
DNS1: prazno
DNS2: prazno
Timeout: 2 minute
CSD No. 1: +385917122222
User name1: 38591
password1: 38591
speed1: 9600
Line type1: ISDN
...
GPRS APN: mms.vipnet.hr
User name: 38591
Password: 38591
Nakon toga: u Msg center menu-> message setup-> mms message setup
mijenja se samo:
server info-> napravit new nazvat ga vipMMS
Server name:http://mms.vipnet.hr/servlets/mms
Web session name: vip.mms(onaj gore koji smo napravili)
E-mail:
u Msg center menu-> email msg setup-> ISP setting
conection type CSD
Dial-up Number: +385917122222
User name 38591
Pass 38591
DNS IP prazno
E-mail provider: custom
User ID: vaš account name
Password vaš password
sending host: mail.vip.hr
sending port: 25
Receving host: vaš incoming mail server
Receving port: 110
Return adress: vaša adresa
Name:
Cleanup: None
Save on server: yes
Notification on
Check new messages: no (jako bitno!!! da ti se ne spoji svakih 5 min i ne pojede svu lovu preko noci)
Dalje po želji
To bi bilo to.
Evo to ti mora radit da ga hebeš! Bar kod mene radi na V600...
Malo duže moraš pisat al će ti bar radit, a ovo što oni kažu za seemove baš ti puno ne govori i neje baš bitno
Imao sam isti problem davno - davno (prije godinu dana) i uspio sam ga riješiti. Sve ti je tu na forumu......traži pod mojim postovima, naći ćeš sigurno.
Napamet bubam.......trebalo je neki seem izmoddati da se mobitel predstavlja kao v500(mislim)......s time da su pravilno unesene gprs postavke......sve je to u tom treadu.....
Ashtray-ove postavke koliko vidim dobre su, ali ako si moddao v525 u v525@v600 bio je problem jer jer vipov server nije dao skidati slike, igre, melodije jer kao mob nije podržan.......i bio je krivi prikaz grafike, a to se sve da riješiti sa tim seem moddom...
Da, zaboravio sam navest da je moj mob bio modiran u V525 a ne V500 ili V600, a sad više ni ja neznam jel je šta trebalo prtljat po seemovima, al mislim da ja nisam i da je sve šljakalo, nisam stvarno siguran= Citat =:
Izvorno postao zrino
meni je donedavno radilo , prepio sam sa v360v , al sad opet neće , koje sranjn*! spoji se i piše "Tip datoteke nepoznat" , i izađe iz preglednika!
Baci ga...K meni u đep! Nisam siguran, al mislim da je na 360 drugačija postavka= Citat =:
Izvorno postao DOMICH