JEl moze savjet za neki dobar symbian a da je njoka do 1000kn
Printable View
JEl moze savjet za neki dobar symbian a da je njoka do 1000kn
savjet za model mobitela?!
pa do te cifre možeš uzet n6600,ili 7610 ako uspiješ nač po toj cjeni.
6600 . a 7610 je bila jucer u oglasniku jedan za 1000 - ali odmah prodana .
hvala kaj mi savjetujes symbian koji nikad nisi imao= Citat =:
Izvorno postao Router
ali sam ga imao u ruci jedno 10 puta i znam sto govorim . i sam ga trazim , samo po oglasniku su ostale samo precijenjene - iznad soma kuna . a kad si bezobrazan , sad idem odmah baciti oglasnik u smece da ne bi dosao posuditi :)
evo ja trenutno koristim 6600, 7610 sam imao i dizajnom mi se više sviđa dok je po mogučnostima neznatno ispred 6600 kojeg možeš dobit za manje love,ostalo je na tebi.
N6600 je zvijer, ali ako nađeš 7610 kupi ga bez razmišljanja (naravno ako valja)
Stay Cool
Dodaj još par stotina i kupi 6630. Mob je stariji, ali još uvijek jako dobar. Po mom mišljenju može se mjeriti i sa 6680/N70, pošto Nokija osim dodatne kamere nije do sada ništa revolucionarno novo uvela u novije Symbiane.
ja sam kupio 6630 za 1300 kn i mob je super!!
ja sam uzeo 6680 prije nekih dva tjedna mob je izvrstan.brzo sam se naviknuo na njegovu velicinu...
sto se mene tice mozete zatvorit ovu temu
Ma sorry, zajebancija.
Što se i mene tiče me se zatvorit ova tema ;D;D;D
off: Mi može netko ukratko iz iskustva napisat što je bolje na nokiji 6630 i 6680 , zagrijao sam se za ta dva moba , zanima me koji od ta dva ima mogućnost da otvori PDF , word i excel -ove dokumente?
Mogućnost otvaranja pdf, word i exel (a i powerpoint, zip...) imaju oba uz odgovarajuće programe.
Razlike: 6680 ima drugu kameru, bljeskalicu, aktivno stanje čekanja, aktivni poklopac stražnje kamere i ekran sa više boja (što se u praksi ne primjećuje)
Uzmi SE P-800:bat: :bat: :bat: :bat: