zna li itko koliko moze ovaj mob pohraniti sms poruka? tj. da li ima mogucnost pohranjivanja sms poruka i na mob osim na karticu?
p.s. zna li tko ista o gd68. to je brat od 67-ce koji je namijenjen za kinesko trziste,ali se pojavio i kod nas.
Printable View
zna li itko koliko moze ovaj mob pohraniti sms poruka? tj. da li ima mogucnost pohranjivanja sms poruka i na mob osim na karticu?
p.s. zna li tko ista o gd68. to je brat od 67-ce koji je namijenjen za kinesko trziste,ali se pojavio i kod nas.
koliko se ja sjećam telefona, ima pohranu SMSova samo na SIM... nije 100%, ali prilično sam siguran u to
zappan,
ja sam imao na kartici 19 poruka (vec odavno provjereno znam da ih moze stati samo 20). prebacio sam karticu u gd68 (taj sam probao), i vidio da se svih 19 prenijelo. tada mi je kolega sa svog mob-a poslao jos 2 poruke i stale. do sada sam imao siemens c35 i kod njega mi nije mogla stati 21. poruka. da li ovo znaci da mob ima neku sms memoriju na aparatu pa moze stati vise od 20 poruka?
p.s.nigdje na webu nisam uspio pronaci ove podatke.
pa po logici ima memoriju telefona, jer di bi stale te 2 poruke?!?!
p.s. koju karticu imas od samo 20 sms-a
kartica je stara bh eronet dok je jos postojao free paket.
pa koliko ih stane na simpu? zar nije isto 20?
30
zappan-e,
mozes li provjeriti koliko poruka stane na mob? vidim da ga imas.
nemam, imao sam ga na testu krajem ljeta prošle godine, ali takvih detalja se ne sjećam, nisam SMSovac pa ne pamtim, sorry...
a isto tako, 68icu nisam imao u rukama, nitko ne jamči da je tamo malo drugačija politika raspodjele memorije..... sorry, nek se javi netko tko koristi taj telefon (bilo koji od ta dva) da budeš siguran
znaci nitko ne koristi panasonicove telefone :((
PANASONIC EB-GD68
--------------------------------------------------------------------------------
F e a t u r e s
Full Colour Display Screen (256 colours)
Chaneable Back Cover "Image in"
High Quality 16 polyphonic ringtones
GPRS Standard
Adopted Standard EMS
SMS Memory: 100 Inbox, 100 Outbox
Four Colors available: Pearl White, Titanium, Red and Blue
GSM 900/1800 dual Band
Vidiš da koristi... ;)
Isuse kakve specifikacije, pa to je prekrasno, e TO je mobač! :D
Sve sam pretražio, nigdje ne mogu pronaći podatak o arhivi SMS-a na tom modelu, ali vrlo vjerojatno isto kao i GD 68.
Čak sam htio i user's guide downloadirati u pdf-u ali neće mi ga poslati, ne znam zašto! :(
Pa nek ti jaran salje dok se ne napuni :D :D
pazi! gd68 je prvotno bio namijenjen za azijsko trziste. moze biti da je razlika izmedju 68 i 67 u sms memoriji na telefonu.
provjeri mob i ako u sms rubrici imas Inbox i Outbox, onda mislim da je to to. ali za svaki slucaj napuni karticu do maximuma pa posalji jos nekoliko dodatnih poruka :)
Upravo sam nabavio GD 68 i odlucio sam se ukljucit:
Imam staru Simpu sa kapacitetom od 20 poruka, a upravo sam u mobu imao 27 poruka.
Znaci prica o internoj memoriji za SMSove je tocna.
Yupiiiiii :D :D :D