molim pomoc, instalirao sam xp na com i malo malo kad se prikopcam na net javlja da spremim podatke i pocne odbrojavanje i zgasi mi comp.
please HELP kaj da radim?:-/
Printable View
molim pomoc, instalirao sam xp na com i malo malo kad se prikopcam na net javlja da spremim podatke i pocne odbrojavanje i zgasi mi comp.
please HELP kaj da radim?:-/
jel imas NOD32 ili neki antivirus?
nod32, zato ni meni nije jasno...
prvo mi je bilo da sam nekaj popusio ali... ne ku:-/ zim
jesi probao sta drugo? neki antispyware ili slicno?
ma imam i ad-aware i zaskeniram i nikaj ne nadje,
zgazi sam xp, formatirao, instalirao na novo i opet mi to radi,
fkat ne kuzim!!!
jel ima netko nekaj bolje od ad-awarea?
mozda ti radi update pa hoce da instalira pa tako i trazi da se restartuje odbrojava 5 min ili
:-/ma da bar, javi mi alert corupted sistem i nemrem nikaj radit dok ne odbroji i ne resetira se= Citat =:
Izvorno postao mexx25
Imaš Blastera, treba ti neki antivirus i moraš skinuti hotfixeve za xp, za početak si stavi service pack2.
Inače, kada ti počne odbrojavanje, ti brzo stisni start -> run i napiši "shutdown -a"
cek, cek polako...= Citat =:
Izvorno postao gog
imam sp2, koji mi preporucujes antivirusni i kajdobijem sa tim brzo stisni start -> run i napiši "shutdown -a" ?:-/
= Citat =:
Izvorno postao gog
Mislim da se Blastera možeš riješit sa Stingerom http://vil.nai.com/vil/stinger/
hvala ti smartphone, dali da zgazim ponovno xp?
Kako oćeš,ne trebaš ako je sve u redu :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao kitsat
ma zgazit cu ih pa sve ispocetka, valjda bu sljakalo, ubio me u pojam, doslo mi je da ga zafitiljim prek balkona
Dobiješ to da ti se ne ugasi računalo, ovo a dolazi od abort... Shutdown je naredba kojom inače možeš ugasiti računalo u određeno vrijeme, napiši samo shutdown pa ćeš vidjeti kako se koristi...= Citat =:
Izvorno postao kitsat
= Citat =:
Izvorno postao kitsat
;D ;D ;D ;D ;D ma sve se može riješit bez bacanja, na forumu će ti uvijek neko pomoć :thumbup:
kaj bi ja bez vas :thumbup: :thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smartphone
skuzio sam, hvala gog:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao gog
e da i pitanje:
koji je po vama "najbolji" antivirusni
Sto ljudi, sto čudi... Ja znam samo da symantec (norton) neće nikada na moj komp, dok sam živ :) NOD32 me malo razočarao moram priznati, bitdefender free verzija se pokazao solidnim, niti ne znam da ga imam :)
mislio sam staviti nortona, morat cu se raspitat da nabavim bitdefender,= Citat =:
Izvorno postao gog
tnx for hlp :thumbup: :licklips: :spin:
dobar je nortom samo je tezak mora bit bas jaka masina da radi dobro bez problema
Gle, imam 3000+ i gigu rama, ne želim bloatware na svom računalu...
zahvaljujem jos jednom svima na pomoci!!!
uspio sam rijesiti problem zahvaljujuci vama :thumbup: :thumbup: :thumbup: