iako prvotno otkazan samsungov top model i750 u veljaci bi se trebao pojaviti u trgovinama.po specifikacijama cini mi se da je rijec o trenutno najjacem smartphonu na trzistu.www.mobile-review.com
Printable View
iako prvotno otkazan samsungov top model i750 u veljaci bi se trebao pojaviti u trgovinama.po specifikacijama cini mi se da je rijec o trenutno najjacem smartphonu na trzistu.www.mobile-review.com
točno sam ga danas promatro i čito review,zbilja kompletan uređaj nenametljivog izgleda nabijen mogučnostima.
( http://www.mobile-review.com/review/...-i750-en.shtml )
majku im ****, sad kad sam uzeo d600 oni meni to odluče ipak vratit...prije sam slinio za njim a ohladio se kad sam vidio NE IZLAZI.... i sad ga daju..
za poludit...
a svi su govorili da ce bit otkazan...ali hvala nebesima nije...uglavnom slazem se da je najjaci smartphone...odlicna vijest :thumbup:
[beep] da sam znao da ce ipak izac nebi kupio D600 nego bi cekao da ovaj izade.
Definitivno najbolji Samsung ikad viđen!!! Odličan spoj dizajna i funkcionalnosti...svaka čast Samsungu!!! Mislim da se iza ovog uređaja i Nokia može sakriti ;D
ovo nevoljko govorim ,ali mislim da si u pravu.....inače nisam nikad niti pomislio na samsung,ali ovaj uređaj stvarno nadmašuje sva moja očekivanja
sodom, zar i ti... :) :) ma taj je mob legenda. Neznam zašto su čekali toliko... bit će jedan takav moj, kad tad...
Malo bi dizajn mogli usavršiti, nekako je robustan.
Ali da, ovo će biti najbolji smartphone na tržištu,
ali nažalost, imam osjećaj da će mu takva biti i cijena.
cijena ce ocekivano biti visoka,ali ja mislim da vrijedi svaku lipicu.
Za mobitel sa svim PDA mogućnostima je dizajn više nego dobar...usudio bi se rećei da čak nije niti prevelik, uspoređujući ga sa ostalim PDA uređajima...= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
potpisujem ovo u svakom pogledu se slažem...smartphonovi če ovim telefonom dobit nove korisnike,one koji su se dosada zbog velicine ili izgleda "pribojavali" uzet npr jednu nokiju ili neki pda križanac
jos kad bi mu cijena bila oko 3000kn...!!!
Pretpostavljam da će biti okvirno 4400-5600 ali to je samo moje mišljenje
4500-5000 kn
to je itekako previse.mislim da bi europatrade u skladu sa evropskim cijenama trebao i kod nas ponuditi ovaj phone po povoljnoj cijeni.
Jel ima netko novih informacija o datumu izlaska?
Nije UMTS? Obzirom na 150g težine ...
pogledaj ostale specifikacije,ipak je vrlo impresivno što su uspjeli sve to ugurat u ovakvo kučište,još se nisam sreo sa sličnim uređajem a da ga pogoni win mobile
Ja bih linux :D
..stop with joke
mislim da ce mobitel rulati
D600 dođe 3400 kn , znači i750 nebi išao manje od 4000 kuna...= Citat =:
Izvorno postao zmija
steta,a vec mi je bio na listi zelja!!!
Nema sanse da takav mobitel dodje manje od 5000kn...
@marko6630
nažalost i meni se tako čini.
@sodom
A cuj, onda nam ne preostaje nista drugo nego-Oglasnik:thumbup: