Na v3 mi je onemogućen ulazak u imenik nakon prčkanja s p2ktoolom, kad kliknem na imenik mob se lagano smrzne, sve radi osim imenika. šta sad?
Printable View
Na v3 mi je onemogućen ulazak u imenik nakon prčkanja s p2ktoolom, kad kliknem na imenik mob se lagano smrzne, sve radi osim imenika. šta sad?
Dal si mozda koji krivi file izbriso??
Jel' to povezano s onim prošlim postom, kad ti dosta toga nije radilo? Meni ti to izgleda ko neki problem sa krivo editiranim seemovima i/ili meni-fileovima.
Sigurno nisi ništa kopao po seemovima ili meniju s P2K programima?
pa mozda je kopao po seemova cim je trazio kako da se prebaci seem na komp, ja sam isto se igro sa seemovima i na kraju je doslo so toga da sam morao opet flashat mob jer ga nisam mogao upaliti
Jesam i prčko po seemovima 0061_0001, 0062_0001 te 004a_0001, s tim da sam se držao kolko sam god mogao uputa skinutih s tvoj stranice (BlueDevil) ali kolko god čitao tamo i na forumu potkrala se greška i sad banana. BTW. izgubio sam i ikonu od BT-a u Settings\connections.
Molim ako tko ima originalni ucp file te navedene seemove da ih pošalje ako to pomogne.
Backup sam ucp sam napravio ali ga menueditor ne može nać.
bluedevil i ja sam isto koristio one tvoje upute za postavljanje svoje slike na vanjski monitor, i tu su mi seemovi poblesavili, i moro sam ga opet flashat.
Ja ne shvaćam baš šta se dogodilo, ali neka greška se očito potkrala jer puno drugih ljudi je radilo na taj način i nije bilo problema.
Ugl, evo seemovi 0061, 0062 i 004a, te mma_ucp i mma_dcp za V3.
Hvala, javim rezultat= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Dakle, u imenik i dalje ne mogu, BT ikone nema i pojavila se ikona videorecording-a koji ne funkcionira. sto sad?
Imaš mob sa originalnim softom i garanciju?
Imam T-mobile software ali nemam garanciju.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
A mogao bi onda i jedan MonsterPack opalit, ha? Pa i da imaš search u imeniku, i videokameru, itd...
Rado ali nikad nisam takvo nešto radio, i sad čitam gdje sam sprčko, ima kakva stranica s step by stepom? linkovi za skinut to ?
Poigraje sa blago meni jos malo sa seem-ovima, imas ih na BD-oj stranici a i na predhodnim postovima, i onda MP-ak R374...42.0ER pa ubaci lepo 12 ikona pa obrisi sve sto je visak i nabaci si 10mb na mob. Ali kad sve to uradis prvo i najosnovnoje BACKUP,BACKUP,BACKUP,BACKUP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, i onda i imenik radi i BT a i kamera.
Samo napisi koju verziju SW-a imas.
lagano DOBRO prouči tutoriale ovdje kojih ima tonu, pa ako zapneš, tu smo da pomognemo...
Hvala svima, a najveća hvala Orinu koji je uskočio i osvijestio motorolu.
Da ne otvaram temu, a imam pitanje: kako isključiti indikator aktivne linije (mala ikonica pri vrhu displaya). Hoce li se maknuti isključim li s P2k toolom multi line support?
Aj' ti ipak otvori novu temu - da je lakše drugima tražiti.
A i to za liniju se preko seemova radi - pogledaj seem-map na http://xlr8.us/hofo/map.txt
:closed: