Ljudi pomagajte. Dobio sam MMS i kaze mi u poruci da ga ne mogu primiti jel je veci od 30 kybte. Jel postoji kakav nacin da ga ipak primim. Inace mob. je Samsung V-200.
Printable View
Ljudi pomagajte. Dobio sam MMS i kaze mi u poruci da ga ne mogu primiti jel je veci od 30 kybte. Jel postoji kakav nacin da ga ipak primim. Inace mob. je Samsung V-200.
na kojoj mreži? dali imaš aktivan MMS na broju telefona? dali imaš postavke u telefonu? i kada je poslan taj MMS?
na Simpi sam. imam aktiviran mms i vec sam dobival masu poruka,al neznam kaj se s ovom dogodilo,a vazna mi je. poslan je jucer. hitno mi je i onda mi tak zasere,bas kad mi treba.:-/= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Probaj izbrisati neke stare tako da imaš praznog mjesta.I onda probaj
na Simpi je onaj štos kada ti iznos na računu padne ispod nekih 3 Kn onda ti se deaktivira MMS i GPRS pa ti se možda to dogodilo. Probaj ih nazvati oni će ti znati točno reći
Ako imaš manje od 3 kune i nadoplatiš si bon prvo što trebaš utipkati je:*133# da aktiviraš GPRS
imam 20kn. na racunu tako da nije problem u manjku novca. istekla je poruka tako da vise nema smisla... :(
nije bitno koliko sada imaš nego dali ti je ikada od aktivacije MMSa i GPRSa iznos na računu bio ispod 3 Kn.= Citat =:
Izvorno postao ttr