-
E 730 Pitanje?
Vlasnik sam e 730 i sad me zanima dali mogu vrijeme i datum ugasit na unutarnjem displeyu posto ga vidim vec na vanjskom,ja tu opcije nenadjem nigdje ili mozdar i nepostoji? Jos nesto ni igrice nemogu da nadjem a trebao bi ih imati jel mi moze neko pomoci?
-
igre su ti u aplikacijama->java svijet->skidanje!
nemozes ugasit vrijeme i datum na unutarnjem, ali na vanjskom mozes -> no to opet zavisi o FW-u koji imas...
-
Hvala za brzi odgovor!! A kako mogu saznat koji fw imam tj.koji kod moram ukucat? Jel postoje mozdar neki secret codes za e 730??
-
da, isti su ti kao i za d500 jer dijele istu platformu! potrazi po forumu, ima svasta za e730/d500!
za provjerit koji FW imas utipkaj *#1234#
-
koliko ti traje baterija?? meni jako malo,najviše dva dana,i to me malo smeta,neznam dali je i drugima tako,ili moj ima gresku
-
Isto i kodmene vise od 2 dana nece ali ga ja redovno čačkam.Razmišljam već da se zamjenim za d500 nekako se mi se bolje svidja.
-
Kod samsunga su inace slabe baterije stim se treba pomirit :-/
-
Ovisi.
Može ti izdržati dugo ako radiš samo pozive i SMS,
ali ako igraš, a na nekim modelima i slušaš MP3,
ode ti baterija u cca 2-5h. Suočite se s tim.
Možda novi i750 bude imao bolju bateriju :D
Nadajmo se
-
Kako mogu vidjet kada je mob prvi put paljen mislim s kojim kodom? I jel se isplati mjenjat e 730 za d500?
-
E730 se ne isplati mijenjati za D500, jer se radi o uređajima istih mogućnisti jedino što E730 ima FM radio...ako ovdje uleti kakva doplata uz D500, tada bi se dalo razgovarati o tome...
Što se tiče baterije, nadam se da se držite onoga da novu bateriju treba prvo formirati i onda će ona doseći svoj puni kapacitet...imao sam Samsung E600, E820, D410, D500 i P510 i na svima je baterija trajala po 3-4 dana bez pol frke, naravno, sa punim kapacitetom i uz prosječno korištenje...
S obzirom da novi modeli imaju kvalitetniji ekran, MP3 i sve te gluposti, naravno da baterija i kraće traje...ali smatram, na temelju iskustva, da uz neko normalno korištenje mobitela baterija nebi nikako trebala trajati manje od 2 i pol do 3 dana...