K700i - pitanja i nedostaci
Evo neki dan sam uzeo K700i. Mob je OK, al ima nekih nedostataka koje recimo Siemens ima već duže vrijeme, a to su jako mali adresar i bez unosa rođendana, file manager je bezveze (ne možeš više datoteka odjednom poslat, kratka imena datoteka,...), nema preglednik slika sa zoomom, nema uređivač slika iako u uputama vidim da bi trebao biti,... Htio bih vas pitat jel postoji kakva alternativa za to u obliku Java programa? Mali adresar mogu prežalit, al ovo ostalo baš i ne pa ako imate kakvih ideja, dobrodošle su. Tražio sam par dana po netu, al bez uspjeha.
Još jedno pitanje: što mi sve treba za debrandiranje i flashanje novog softvera? Vidim da se tu spominje neki Sync Station. Šta je to? Htio bih maknut one gluposti od T-Mobilea jer ih ima na milijun mjesta. Trenutno imam R2AY004 i na SE stranici piše da su poboljšani driveri za kameru. Sad mi je lošija neg ova od CX70, slike su prepune noisea (šuma). Jel neko čuo za SEMCtool? Koja mu je namjena i kako se koristi? Navodno se njime može dekodirat mob, al ne znam ni sam kako.
Unaprijed zahvaljujem.