Kad pokrenem igricu javlja mi ovaj error:
http://img502.imageshack.us/img502/6969/ppp4qg.jpg
Kak da to riješim?
Mislim da je problem u tome kaj ne prepoznaje proc. Inače on je AMD Athlon 64 3200+. A sad možda i griješim.
Printable View
Kad pokrenem igricu javlja mi ovaj error:
http://img502.imageshack.us/img502/6969/ppp4qg.jpg
Kak da to riješim?
Mislim da je problem u tome kaj ne prepoznaje proc. Inače on je AMD Athlon 64 3200+. A sad možda i griješim.
Jel orginal igrica il je neki loodi pirat, mozda nisi dobar crack nashao???
Probaj ponovno instalirati, ja mislim da nesto krene naopako kad se igra pokreće, vidish ovaj zadnji red
Nije orginal a crack je na cd-u. I probal sam reinstalirat al ni to nije pomoglo.
Neam ideje, cekaj krompirka, on sve zna hihihi
Probaj naci neki drugi crack, ja mislim da je to, jer ovo "General protection fault" me malo udara u glavu, hihihi
Jesi li instaliro nesto novo na komp??? Nesto kao Java il slicno, jer imao sam slicnih problema nakon sto sam instalirao Javu
A ovu sam igru frendu pravio, cini mi se da je na DvD-u dosla, samo crackirao i evo ide
A nisam siguran, mozda igra ima i safe mode, probaj to, ili probaj promjeniti neke postavke ako ima configuration, nemam ja drugih ideja hihihi
Malo mi je čudno ovo "Build: (null)"... Ako se ne varam tu treba pisati verzija igre (ut engine -> tako je na ut2004)
I ovaj "PlayerControler" u Historyju. Jel imaš neke periferne uređaje (joystick, volan...), pa možda njihovi driveri zezaju.?
General Protection Fault se uvijek pojavljuje kod rušenja igre, ništa čudno..
Taj ut engine je famozan, ovaj history moraš čitati odozada i vidiš gdje zapne.. Siguran sam da nije do cpu-a, eventualno do drivera vga.
Imam volan za PlayStation2 Logitech Driving Force Pro pa me zanimalo kaj bi se dogodilo kad bi ga priključil na komp. Windowsi su ga sami propoznali i našli drivere za njega i radi super.
Budem se poigral sa driverima malo.
Probaj ga izvadit i sl.. Uzmi u obzir i miša ili tipkovnicu (ako su neki moćni i imaju neke svoje drivere)
Probal sam i sa driverima al ne pomaže. Instaliral sam igricu i na drugom kompu i javlja istu grešku. Možda fali koji fajl kod igrice ili neš slično. Uglavnom odustal sam od tog problema pošto sutra dobivam Call of Duty2.
Hvala na vašoj pomoći mada se nije riješio problem.
Što se mene tiče ovo je :closed:
Pošto gore piše da je unknown processor, probaj ga downclockati.
definitivno. UT engine baš i ne voli overclock= Citat =:
Izvorno postao Tommek